Thonet Kuula Tafellamp

By Uli Budde

Omschrijving

De Thonet Kuula Tafellamp, ontworpen door Uli Budde, is een perfect vormgegeven bollamp die een fraaie aanvulling vormt op de bestaande interieurcollecties van Thonet. In samenwerking met verlichtingsproducent Oligo brengt Thonet een lamp op de markt die wordt gekenmerkt door een elegant en minimalistisch design. De bolvormige kap uit mondgeblazen glas en de sierlijke aluminium sokkel doen denken aan de Noord-Europese vensterbanklampen en ademen tegelijk de tijdloze sfeer van het Bauhaus. De Kuula tafellamp is voorzien van uiterst geavanceerde techniek: de energie-efficiënte LED verspreidt met haar opmerkelijke lichtprestatie van 1000 lumen een aangenaam, warm wit licht. Met de bewust als vormgevend element aangebrachte light stick kan de lamp heel eenvoudig worden in- en uitgeschakeld en gedimd.

Kuula komt uit het Fins en betekent kogel of bol – het kenmerk van deze lamp. De verfijnde en minimalistische glazen bol lijkt boven de sokkel te zweven en het licht kan dankzij de dimmer traploos worden aangepast. Een speciaal voor deze lamp ontwikkelde glazen lens zorgt ervoor dat het licht op het in opaliserend glas uitgevoerde gedeelte van de glazen bol wordt gestrooid. Dit waarborgt een effectieve verlichting van de ruimte zonder reflecties.

Kuula is in zes uitvoeringen verkrijgbaar: met zwarte en witte sokkel en in de lichtkleuren sfeervol warm wit, warm wit en neutraal wit. 2700 Kelvin geeft een sfeervol warm licht, terwijl de warm witte lichtkleur (3000 Kelvin) overeenkomt met het effect van een laagspanningshalogeenlamp. De neutraal witte lichtkleur (4000 Kelvin) geeft een iets koeler licht.

Thonet Kuula Tafellamp


✓ Inclusief dimmer
✓ Lengte kabel: 350 cm.
✓ Lichtbron inbegrepen (LED)
✓ Diverse varianten
✓ Afmeting: diameter 18 x h. 31.6 cm.
✓ Design: Uli Budde

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Uli Budde
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Hoogte 31.6
Diameter 18
Opties Dimbaar, Ingebouwde dimmer, LED
Kabel Lengte 350 cm.
Soort lichtbron LED

Kuula - Zwart

2700K - Sfeervol warm

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 762

Kuula - Zwart

3000K - Warm

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 762

Kuula - Zwart

4000K - Koel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 762

Kuula - Wit

2700K - Sfeervol warm

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 762

Kuula - Wit

3000K - Warm

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 762

Kuula - Wit

4000K - Koel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 762

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit