Kvadrat textiel advies header MisterDesign

Kvadrat textiel bij MisterDesign

Kvadrat is de meest toonaangevende fabrikant van textiel in Europa. De fabrikant maakt al sinds 1968 hoogwaardige stoffen voor meubelen en inmiddels ook voor vloerkleden en (akoestische) gordijnen. U kunt bij MisterDesign terecht voor alle toepassingen van Kvadrat.

Meubelstoffering van Kvadrat

De collectie meubelstofferingen van Kvadrat is bijzonder uitgebreid en van hoge kwaliteit. Het assortiment omvat meer dan 100 ontwerpen met maar liefst 2000 verschillende kleuren in totaal! Kvadrat werkt daartoe samen met bekende designers zoals Patricia Urquiola, Tord Boontje en modeontwerper Raf Simons.

Stofferingen van Kvadrat worden geproduceerd in de beste werkplaatsen in Europa. Op verschillende traditionele, ambachtelijke en innovatieve wijze komen hier hedendaagse en tijdloze meubelstofferingen tot stand. Hierbij worden de meest strenge milieunormen in achtgenomen. Veel stofferingen worden gemaakt van natuurlijke vezels zoals wol, katoen en hennep maar ook van kunstmatige vezels zoals polyester. Kvadrat biedt ook outdoor bekleding aan.

Tal van gerenommeerde designmerken zoals het Scandinavische Fritz Hansen en het Nederlandse Artifort passen de stoffen van Kvadrat toe op hun designs. Zodoende vindt u de meubelstofferingen van Kvadrat ook bij MisterDesign. Vind meer informatie in de catalogus of kom naar onze winkel voor persoonlijk advies.

Kvadrat textiel advies meubelstoffering

Gordijnen van Kvadrat

De gordijnen van Kvadrat worden getypeerd door hun sterke combinatie van functionaliteit en schoonheid. Dit wordt bereikt door een nauwe samenwerking tussen de beste externe ontwerpers, het in-house ontwikkelingsteam van Kvadrat en vakkundige fabrikanten. Kvadrat produceert verduisterende gordijnen, siergordijnen en akoestische gordijnen.

De gordijnen van Kvadrat kunnen in uiteenlopende ruimtes toegepast worden. Ze zijn geschikt voor thuis maar ook voor kantoren, restaurants en publieke ruimtes. Afhankelijk van de uitvoering kunnen de gordijnen verduisteren en/of de akoestiek verbeteren of dienen als roomdivers. De gordijnen kunnen op maat worden gemaakt. In samenwerking met de designbroers Bouroullec ontwikkelde Kvadrat bovendien de ‘Ready Made Curtain’. Een gemakkelijk te monteren gordijnsysteem, voorzien van alle benodigdheden. De minimalistische collectie bestaat uit verschillende kleurcombinaties die u zelf samen kunt stellen.

Neem bij interesse en voor vragen over de gordijnen van Kvadrat via onderstaande formulier gerust contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!

Kvadrat gordijnen MisterDesign

Vloerkleden van Kvadrat

De collectie vloerkleden van Kvadrat bestaat uit tientallen designs die in meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar zijn. Ze worden getypeerd door hun fijne patronen, zachte kleurschakeringen en innovatieve structuren. Ontwerpers zijn onder andere Hella Jongerius, Ronan en Erwan Bouroullec en Giulio Ridolfo. De karpetten van Kvadrat zijn zowel geschikt voor thuis als voor commerciële ruimtes zoals winkels, restaurants en hotels.

De tapijten van Kvadrat zijn van bijzonder hoge kwaliteit en gaan zodoende jarenlang mee. Ze worden met de hand op maat gemaakt van de fijnste materialen bij de beste weverijen in Nederland, Schotland, Duitsland, Turkije, Nepal en India. Hier worden verschillende ambachtelijke werkwijzen toegepast. Mogelijk gebruikte materialen zijn wol, natuurlijke bamboe, linnen, Tencel®-garens, kurk en zijde. Bekijk de volledige collectie in de catalogus.

Kvadrat vloerkleden MisterDesign

Kvadrat bij MisterDesign

Veel meubelen uit ons assortiment kunnen met stoffen van Kvadrat bekleed worden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de prachtige, hoogwaardige gordijnen en vloerkleden van Kvadrat. Een uitgebreide selectie stofstalen van zowel de gordijnen, vloerkleden en meubelstofferingen is in onze winkel te vinden. Zo kunt u het textiel zelf komen ervaren, bekijken en voelen. Bovendien: de hoge gordijnen die wij in onze winkel hebben hangen, zijn ook afkomstig van Kvadrat! Kom gerust langs in onze winkel en laat u informeren door onze interieuradviseurs, of neem via onderstaande formulier direct contact met hen op.  
Heeft u een vraag?

Wilt u graag meer informatie over Kvadrat of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice