Kartell La Bohème II Krukje

By Philippe Starck

Omschrijving

Kartell Kruk La Boheme: Eens te meer brengen het creatieve genie van Philippe Starck en de Kartell-technologie een revolutionair en fascinerend design tot leven: La Bohème, een collectie krukken die de vorm hebben van kostbare amforen.

Enkel een exclusieve technologie, voor de eerste keer in de designwereld gebruikt door Kartell, heeft bijgedragen tot de creatie van een collectie van volledig doorzichtige krukken waarvan de vorm een opmerkelijke visuele impact heeft.

De La Bohème krukken passen overal, in de woonkamer en in de tuin, op het terras en in de keuken. Naast de krukken zijn er ook vazen beschikbaar in meerdere kleuren. De elegantie van het design, de kleuren en het materiaal onderscheiden deze vazen van de rest, ideaal voor creatieve en originele decoratie en voor het personaliseren van eender welke omgeving.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Philippe Starck
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 33
Hoogte 46
Breedte 33

La Bohème - Kristal

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 154

La Bohème - Paars

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 154

La Bohème - Rood

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 154

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit