Pastoe Joost Selectie M34 Landscape Dressoir

By Joost van der Vecht

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie M34 Landscape Dressoir is een ontwerp van Joost van der Vecht. Hij ontwierp de kast niet alleen, maar stelde hoogstpersoonlijk deze stijlvolle uitvoeringen van de Landscape Wandkast samen. Als creative director bij Pastoe realiseerde hij zich namelijk heel goed dat de keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast oneindig zijn, wat overweldigend over kan komen. Pastoe biedt namelijk talloze verschillende formaten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden, waardoor het niet altijd gemakkelijk is een keuze te maken. Daarom koos Joost van der Vecht uit al deze mogelijkheden zijn favoriete samenstellingen: het Joost Selectie M34 Landscape Dressoir.
Zijn gevoel voor stijl en hedendaags design komt duidelijk tot uitdrukking in deze kast. De subtiele kleurstelling is een knipoog naar het moderne design van de jaren vijftig en zestig, waardoor de kast een vleugje retro is.

M34 heeft rechts twee basalt gelakte modules en links een ash gelakte module, welke mooi combineren met het blad en de bodem van teak en het gele vakkencompartiment in het midden. De fronten van de lades en deurtjes zijn greeploos en maken de minimalistische uitstraling helemaal af.

Het Joost Selectie M34 Landscape Dressoir is 228 centimeter breed, 61 centimeter hoog en 45.5 centimeter diep.

Pastoe Landscape Dressoir Joost Selection


✓ Retro uitstraling
✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Gemaakt van verschillende houtsoorten
✓ Onderdeel van de Joost Selectie 2017

Vragen over de Joost Selectie M34 Landscape Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie M34 Landscape Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45.5 cm.
Hoogte 61 cm.
Breedte 228 cm.

Joost Selectie M34 Landscape Dressoir

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.550

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit