Treku Lauki L1-3 Dressoir

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

Het Treku Lauki L1-3 Dressoir is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Het dressoir maakt deel uit van de veelzijdige Lauki collectie. De meubels bestaan uit individuele blokken, die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Kenmerkend voor deze serie is dat de blokken afgewerkt zijn met een slank kader van een halve centimeter waardoor de meubels een strakke en minimalistische uitstraling krijgen. Het Lauki L1-3 Dressoir is vervaardigd uit naturel walnootfineer, wat zichtbaar is in de omkadering van de kasten. De module bestaat uit vijf kasten van MDF die zijn afgewerkt met een grafiet kleur lak. Een bijzondere combinatie die dankzij de donkere kleuren klassiek aandoet.

Het Lauki L1-3 Dressoir dient aan de muur te worden bevestigd. Het meubel is in totaal 320 centimeter breed, 36 centimeter hoog en 38 centimeter diep.

Het Lauki L1-3 Dressoir behoort tot de collectie van Treku. Treku is een Spaans bedrijf dat in 1947 opgericht werd door Jesús Aldabaldetrecu. Hij startte zijn werkplaats in een klein kustdorpje; Zarautz. Dit dorp staat bekend om haar jarenlange traditie in houtbewerking en meubelmakerij. Kwaliteit is dan ook gegarandeerd! Daarnaast hecht Treku veel waarde aan het milieu en de natuur. Ze streven ernaar om hier een zo klein mogelijke impact op te hebben. Dit bereiken ze onder andere door uitsluitend hout te gebruiken uit duurzaam beheerde bossen. Ontwerper Ibon Arrizabalaga voegde zich in 1998 bij Treku.

Treku Lauki L1-3 Dressoir


✓ Duurzaam hout
✓ Strak en minimalistisch design
✓ Materiaal: Naturel walnootfineer
✓ Afmeting: b. 320 x h. 36 x d. 38 cm.
✓ Designer: Ibon Arrizabalaga

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die direct te bestellen is. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen meubel samen te stellen. U kunt dan kiezen of u modules op de grond wilt plaatsen, de modules stapelen of aan de muur wilt bevestigen. Tevens heeft u de keuze tussen verschillende formaten, kleuren en onderstellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Lauki L1-3 Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Lauki L1-3 Dressoir.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 38 cm.
Hoogte 36 cm.
Breedte 320 cm.

Lauki L1-3 Dressoir

b. 320 x h. 36 x d. 38 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.164,03

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit