Treku Lauki L3-3 Dressoir

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

Het Treku Lauki L3-3 Dressoir is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Kenmerkend aan de Lauki collectie is de slanke omkadering van de kasten waardoor het meubel strak en minimalistisch oogt. De omkadering van het Lauki L3-3 Dressoir geeft de kast samenhang en een rustige uitstraling.
Het dressoir is opgebouwd uit vier blokken die samengevoegd een prachtige kast vormen. De kast is bekleed met naturel eikenfineer waardoor het een zachte uitstraling krijgt. De blauwtinten in combinatie met het wit en grafiet geven de kast een mooie, frisse samenhang. Het dressoir heeft twee kastdeuren vervaardigd uit MDF met een saffierblauwe en een hemelsblauwe lak. Het open vak is in vieren verdeeld met behulp van horizontale en verticale planken van naturel eikenhout. De achterwand is afgewerkt met een lak in grafietkleur. De twee laden aan de rechterkant zijn tevens vervaardigd uit MDF en hebben een witte lak.

Het Lauki L3-3 Dressoir dient aan de muur te worden bevestigd en heeft een breedte van 272 centimeter, een hoogte van 54 centimeter en een diepte van 38 centimeter.

Het Lauki L3-3 Dressoir behoort tot de collectie van Treku. Het succesvolle familiebedrijf werd in 1947 door Jesús Aldabaldetrecu opgericht. Hij werkte al vanaf jonge leeftijd in de houtbewerking en heeft deze ervaring gebruikt om klassieke en simpele meubels te ontwerpen. Deze meubels waren in de gehele omgeving zeer geliefd waardoor het bedrijf de kans kreeg om te groeien naar een volwaardige fabriek. Nu wordt het bedrijf gerund door de derde generatie waardoor de visie van de oprichter behouden blijft. In 1998 werd Ibon Arrizabalaga lid van het Treku design team en heeft al verschillende succesvolle collecties ontworpen.

Treku L3-3 Dressoir


✓ Strak en minimalistisch wanddressoir
✓ Combinatie van frisse kleuren
✓ Materiaal: naturel eikenfineer, MDF
✓ Afmeting: b. 272 x h. 54 x d. 38 cm.
✓ Designer: Ibon Arrizabalaga

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die direct te bestellen is. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen meubel samen te stellen. U kunt dan kiezen of u modules op de grond wilt plaatsen, de modules wilt stapelen of aan de muur wilt bevestigen. Tevens heeft u de keuze tussen verschillende formaten, kleuren en onderstellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Lauki L3-3 Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Lauki L3-3 Dressoir.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 38 cm.
Hoogte 54 cm.
Breedte 272 cm.

Lauki L3-3 Dressoir

b. 272 x h. 54 x d. 38 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.776

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit