Treku Lauki L3 Wandcombinatie

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

De Treku Lauki L3 Wandcombinatie is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. De kasten in de Lauki collectie kunnen perfect gebruikt worden als dressoir in de woonkamer of in de slaapkamer als nachtkastje. De Lauki L3 Wandcombinatie is bij uitstek geschikt voor uw spulletjes in de woonkamer. De drie kasten bieden genoeg plek voor uw spullen en in het open vak kunt u accessoires tentoonstellen of gebruiken om boeken en kranten neer te leggen. De Wandcombinatie is bekleed met naturel eikenfineer en de fronten van de deuren zijn van MDF. Aan de linker kant bevindt zich een kastdeur met een gele lak. Hiernaast is een open vak geplaatst met een horizontale plank van naturel eikenfineer en een achterwand in grafiet kleur. Als laatste bevinden zich een witte kastdeur en een lade in terracotta kleur aan de rechterzijde.

De Lauki L3 Wandcombinatie dient aan de muur te worden bevestigd en is in totaal 176 centimeter breed en 54 centimeter hoog. De kast heeft twee verschillende dieptes namelijk 38 en 28 centimeter.

De Lauki L3 Wandcombinatie behoort tot de collectie van Treku. In 1947 opende een inwoner van Zarautz, een kleine kustplaats in Spanje, zijn eigen houtbewerking werkplaats. Hij heette Jesús Aldabaldetrecu, was 36 jaar oud en werkte al in de houtbewerking sinds hij klein was. Jesús stond bekend om zijn moderne meubels en strakke belijning. Deze kenmerken zijn tevens in de hedendaagse ontwerpen verwerkt doordat het bedrijf nu in handen is van de derde generatie. Zo blijft de traditie gewaarborgd en wordt deze gecombineerd met hedendaagse elementen. De ontwerper Ibon Arrizabalaga heeft zich in 1998 bij het designteam van Treku gevoegd.

Treku Lauki L3 Wandcombinatie


✓ Vrolijke kleurencombinatie
✓ Hoge kwaliteit
✓ Materiaal: naturel eikenfineer, MDF
✓ Afmeting: b. 176 x h. 54 x d. 38/28 cm.
✓ Designer: Ibon Arrizabalaga

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die direct te bestellen is. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen meubel samen te stellen. U kunt dan kiezen of u modules op de grond wilt plaatsen, de modules wilt stapelen of aan de muur wilt bevestigen. Tevens heeft u de keuze tussen verschillende formaten, kleuren en onderstellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over de Lauki L3 Wandcombinatie van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Lauki L3 Wandcombinatie.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 28/38 cm.
Hoogte 54 cm.
Breedte 176 cm.

Lauki L3 Wandcombinatie

b. 176 x. h. 54 x d. 28/38

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.562,51

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit