Treku Lauki L6-3 Opbergkast

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

De Treku Lauki L6-3 Opbergkast is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. De Lauki collectie wordt als het ware als een blokkendoos in elkaar gezet. Verschillende compartimenten worden gecombineerd zodat er verschillende speelse creaties ontstaan. Kenmerkend voor deze serie is de slanke omkadering van de kasten, waardoor deze een strakke en minimalistische uitstraling krijgen. De Lauki L6-3 Opbergkast is bekleed met naturel eikenfineer. De combinatie van de gekleurde kastdeuren en het naturel eikenfineer zorgt voor een verfrissende uitstraling. De kastdeuren zijn vervaardigd van MDF en zijn afgewerkt met een lak in de kleuren roze, zalmroze, terracotta en braamrood.

De Lauki L6-3 Opbergkast is op kleine steuntjes geplaatst van 2,7 centimeter hoog. De kast is 192 centimeter breed, 72 centimeter hoog en 45 centimeter diep.

De Lauki L6-3 Opbergkast behoort tot de collectie van Treku. 70 jaar geleden werd het familiebedrijf Treku opgericht. De oprichter, Jesús Aldabaldetrecu was geboren in de Spaanse kustplaats Zarautz. In dit dorp vestigde hij zijn werkplaats die zich hier vandaag de dag nog steeds bevindt. De meubels van Treku zijn te herkennen aan de strakke belijning en de uitgesproken kleuren. Deze kenmerken lopen dan ook als een rode draad door de ontwerpen. De Ibon Arrizabalaga heeft deze rode draad goed weten op te pakken en deze verwerkt in zijn collecties voor Treku.

Treku Lauki L6-3 Opbergkast


✓ Strakke en minimalistische uitstraling
✓ Vrolijk kleurgebruik
✓ Materiaal: naturel eikenfineer, MDF
✓ Afmeting: b. 192 x h. 72 x d. 45 cm.
✓ Designer: Ibon Arrizabalaga

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die direct te bestellen is. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen meubel samen te stellen. U kunt dan kiezen of u modules op de grond wilt plaatsen, de modules stapelen of aan de muur wilt bevestigen. Tevens heeft u de keuze tussen verschillende formaten, kleuren en onderstellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over de Lauki L6-3 Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Lauki L6-3 Opbergkast.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 45 cm.
Hoogte 72 cm.
Breedte 192 cm.

Lauki L6-3 Opbergkast

b. 192 x h. 72 x d. 45 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.878,85

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit