Ligne Roset Elizabeth Salontafel

By Nathan Yong

Omschrijving

De Ligne Roset Elizabeth Salontafel is het ontwerp van niemand minder dan Nathan Yong. De massieve, teakhouten salontafel heeft een blad bestaande uit vele verticale planken en maakt een robuuste indruk. De afgeronde hoeken en tafelpoten voegen hier wat verfijnde zachtheid aan toe. Yong koos voor teakhout bij de Elizabeth serie vanwege de veelzijdigheid van deze houtsoort. Het hout van de salontafel is dan ook stevig, maar zacht van structuur en bovendien heerlijk van geur. Wanneer u de tafel binnen zet patineert het hoogwaardige hout na verloop van tijd tot een goudbruine kleur, terwijl het buitenshuis juist oxideert tot een prachtige, zilvergrijze tint. Bovendien is het gebruikte teakhout afkomstig uit een beheerde plantage in Indonesië.

Het design is verkrijgbaar in een vierkant model. De vierkante uitvoering heeft een hoogte van 37 centimeter en is 80 centimeter breed en diep. Tip: combineer de salontafel met de Elizabeth Eettafel voor een harmonieuze tuinsetting. Bekijk ‘m op onze website!

De Elizabeth Salontafel behoort tot de verrassende collectie van Ligne Roset. Het label was voorheen vooral gespecialiseerd in houtbewerkingen, maar Jean Roset slaagde erin om de ontwikkeling van designmeubilair ook onderdeel te maken van het specialisme. Hij wilde met name zitgelegenheid creëren van het hoogste comfort. Het allermooiste en wereldberoemde voorbeeld hiervan is de Togo, ontwikkelt in samenwerking met Michel Ducaroy. Bekijk dit iconische design en alle andere pronkstukken van Ligne Roset op onze website!

Ligne Roset Elizabeth Salontafel


✓ Massief design met zachte rondingen
✓ Materiaal: teakhout uit beheerde plantage
✓ Voor binnen en buiten!
✓ Familie: Elizabeth Eettafel
✓ Designers: Nathan Yong

Vragen over de Elizabeth Salontafel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Elizabeth Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Nathan Yong
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 80 cm.
Breedte 80 cm.
Hoogte 37 cm.

Elizabeth Salontafel

Vierkant

Levertijd: 30 weken
€ 698
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit