Ligne Roset Ezou Salontafel

By Tous Les Trois

Omschrijving

De Ligne Roset Ezou Salontafel is een ontwerp van Tous Les Trois. De Franse studio bestaat – zoals de naam al een beetje verraad – uit drie designers. De designers ontwerpen prachtig design voor uiteenlopende merken en zo ook voor Ligne Roset. De Ezou Salontafel is een van hun pronkstukken. Het opvallende tafelblad bestaat uit vele lijnen die elkaar op alle mogelijke manieren kruisen en overlappen. Het uitgesproken blad van staal, voorzien van een roestwerende en uv-bestendige lak wordt gedragen door drie ranke stalen poten. Deze worden op speelse wijze met elkaar verbonden middels drie in hoogte verspringende stalen buizen. Ezou is voorzien van de verfijnde, leemkleurige tint ‘Argile’ en heeft een diameter van 61 centimeter. De hoogte bedraagt 40 centimeter. Tip: door de speciale behandeling is de salontafel niet alleen binnen, maar ook buiten te gebruiken.

De Ezou Salontafel behoort tot de uiteenlopende collectie van Ligne Roset. In 1860 startte familie Roset een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de core business van het Franse label. In 1950 gooide Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ligne Roset Ezou Salontafel


✓ Salontafel met prachtig motief
✓ Geschikt voor binnen en buiten!
✓ Materiaal: staal met anti-corrosie behandeling
✓ Afmeting: Ø61 x h. 40 cm.
✓ Designer: Tous Les Trois

Vragen over de Ezou Salontafel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Ezou Salontafel

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Tous Les Trois
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Hoogte 40 cm.
Diameter 61 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Ezou Salontafel

Levertijd: 30 weken

Normale prijs: € 547

Special Price € 492,30

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit