Ligne Roset Karlos Vaas

By Numéro 111

Omschrijving

De Ligne Roset Karlos Vaas is het bijzondere ontwerp van Numéro111. De gebroken lijnen en de contrasten tussen de verschillende materialen karakteriseren de prachtige vaas. Zo heeft de vaas een metalen ‘scherm’, gecombineerd met een keramieken vaas en een marmeren voet. Zelfs als u bloemen weglaat is het ontwerp een genot voor het oog! Bovendien is het design verkrijgbaar in twee verfijnde kleurcombinaties. Zo heeft u keuze uit een combinatie van Beige/Ochre en Grey/Green. De totale hoogte bedraagt 60 centimeter, met een breedte van 20 centimeter en een diepte van 15 centimeter. De vaas zelf heeft een hoogte van 26 centimeter, is 12 centimeter breed en diep.

De Karlos Vaas behoort tot de collectie van van het meer dan 150 jaar oude Ligne Roset. Het merk werd in 1860 opgericht en is sindsdien altijd gerund door verschillende generaties van de familie Roset. De uitgebreide collectie van Ligne Roset staat voor creativiteit en past perfect in een moderne, eigentijdse levensstijl.

Ligne Roset Karlos Vaas


✓ Vaas bestaande uit 3 contrasterende materialen
✓ Verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties!
✓ Materialen: marmer, keramiek, gelakt metaal

Vragen over de Karlos Vaas van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Karlos Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Numéro 111
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 15 cm.
Breedte 20 cm.
Hoogte 60 cm.

Karlos Vaas

Grey/Green

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 153

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit