Ligne Roset Lewa Bijzettafel

By Sebastian Herkner

Omschrijving

De Ligne Roset Lewa Bijzettafel is een ontwerp van Sebastian Herkner. Als liefhebber van de natuur vormden basaltkolommen de inspiratie voor de organische vormen van de bijzettafel. Basaltkolommen vormen zich door het afkoelen en stollen van lava. De regelmaat van de zeshoekige prisma’s die zijn ontstaan worden verrijkt met minder regelmatige elementen waardoor een kransvorm ontstaat. Deze kransvormen zijn terug te zien in de organische Lewa Bijzettafel waarvan elk onderdeel zijn eigen, unieke vorm aanneemt. Het tafelblad bestaat uit afzonderlijke delen welke op een harmonieuze wijze in elkaar overlopen. Een van deze delen is vervaardigd uit keramiek en heeft randen welke hoog genoeg zijn om water vast te houden. Ideaal om te gebruiken als een Japans zen-schaaltje waarin prachtige snijbloemen drijven.

De combinatie van verschillende materialen maakt de Lewa Bijzettafel een intrigerend ontwerp. Het tafelblad bestaat uit een gedeelte van wit keramiek welke overloopt in naturel of zwart gebeitst essenhout. Het functionele tafelblad rust op een slank onderstel van zwart gelakt staal.

Ligne Roset Lewa Bijzettafel


✓ Geïnspireerd op basaltkolommen
✓ Organisch design
✓ Bestaat uit afzonderlijke delen
✓ Interessante uitstraling

Vragen over de Lewa Bijzettafel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Lewa Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Sebastian Herkner
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 51,3 cm.
Breedte 39,5 cm.
Hoogte 46,7 cm.

Lewa Bijzettafel

Naturel Essen

Levertijd: 30 weken
€ 697

Lewa Bijzettafel

Zwart Essen

Levertijd: 30 weken
€ 713

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit