Ligne Roset Limited Edition 50 years of Togo Fauteuil

By Michel Ducaroy

Omschrijving

De Ligne Roset Limited Edition 50 years of Togo Fauteuil is een ontwerp van Michel Ducaroy. Met deze speciale uitvoering viert Ligne Roset het vijftig jarige bestaan van de iconische Togo serie die in 1973 is ontworpen. De Togo Fauteuil is voorzien van de La Toile du Peintre stoffering van Pierre Frey. Het grafische patroon is getekend door schilderes Heather Chontos. Haar werk wordt gekenmerkt door impulsiviteit en spontaniteit met gebruik van levendige kleuren en organische vormen. De vormen zijn met verf op een doek aangebracht waarbij gebruik is gemaakt van oude creditcards, stukjes gebroken glas en de verftube zelf. Hierdoor ontstaan abstracte vormen en patronen die artistiek doen ogen. In combinatie met het dynamische kleurgebruik wordt de Limited Edition Togo Fauteuil daarom als een waar kunstobject beschouwd.

De Limited Edition Togo Fauteuil is niet alleen een lust voor het oog, hij nodigt tevens uit om meteen in te gaan zitten en er lekker in te loungen. De fauteuil straalt namelijk een en al comfort uit. Bijzonder aan de Togo is dat dit het eerste meubel is waarvan de binnenkant volledig bestaat uit schuim. Om een ultiem zitcomfort te creëren is er gebruik gemaakt van polyetherschuim in verschillende dichtheden die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Ligne Roset Limited Edition 50 years of Togo Fauteuil


✓ 50 years of Togo
✓ Special edition
✓ Grafisch design
✓ Levendige kleuren en abstracte vormen

Vragen over de Limited Edition 50 years of Togo Fauteuil van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Limited Edition 50 years of Togo Fauteuil.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Michel Ducaroy
Jaartal 1973
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 102 cm.
Breedte 87 cm.
Hoogte 70 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 38 cm.

Limited Edition Togo Fauteuil

La Toile du Peintre

Levertijd: Vandaag besteld, eind mei 2024 in huis
€ 2.721

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit