Ligne Roset MisterDesign Limited Edition Vintage Togo Lounge Chair - UITVERKOCHT

By Michel Ducaroy

Omschrijving

De Ligne Roset MisterDesign Limited Edition Vintage Togo Lounge Chair is een zeer unieke uitgave van het iconische meubel dat Michel Ducaroy in 1973 ontwierp. Deze gelimiteerde uitvoering is in nauwe samenwerking met Ligne Roset uitgebracht, ter viering van het 10-jarig bestaan van MisterDesign. Met een oplage van slechts 25 exemplaren is deze Limited Edition een zeer exclusieve variant van de populaire Togo.

Deze speciale uitgave van de Togo is volledig verworven uit vintage ogend open aniline leder. Dit is een luxueus en natuurlijk materiaal dat mettertijd, afhankelijk van het contact met zonlicht, in meer of mindere mate zal verkleuren. Dit maakt iedere Vintage Togo nog unieker dan dat deze al is.

De Togo is een echt designicoon dat de interieurwereld op zijn kop zette. Het was namelijk het allereerste zitmeubel waarvan de binnenkant volledig bestond uit schuim. Dit revolutionair idee ontstond uit het streven van Michel Ducaroy om een supercomfortabel zitmeubel te ontwerpen. En daar is de Franse ontwerper zondermeer in geslaagd. De Togo wordt immers ook nu nog zeer gewaardeerd om zijn comfort én unieke, uitnodigende uitstraling.

Ligne Roset MisterDesign Limited Edition Vintage Togo Lounge Chair


✓ Limited Edition ter viering van 10 jaar MisterDesign
✓ Slechts 25 exemplaren verkrijgbaar
✓ Natuurlijk en luxueus aniline leder
✓ Designicoon uit 1973

Vragen over de Limited Edition Vintage Togo Lounge Chair van Ligne Roset en MisterDesign?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset MisterDesign Limited Edition Vintage Togo Lounge Chair.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.

Kenmerken
EAN Code 7101428971309
Materiaal Leder
Designer Michel Ducaroy
Jaartal 1973
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 102 cm.
Breedte 87 cm.
Hoogte 70 cm.
Zithoogte 38 cm.

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit