Ligne Roset Ottoman Bank Outdoor

By Noé Duchaufour-Lawrance

Omschrijving

De Ligne Roset Ottoman Bank Outdoor is een ontwerp van Noé Duchaufour-Lawrance. Het was tijdens het werken aan een concept voor een hotel in Marrakesh toen Lawrance op het idee kwam voor dit design. De bank is namelijk geïnspireerd op een traditionele, Marokkaanse poef. Dit is met name terug te zien aan het quiltwerk en de vorm van het design. Oorspronkelijk was het design alleen uitgebracht voor binnen, maar nu is Ottoman ook geschikt voor uw tuin! De bank heeft een vulling van gevormd polyrethaanschuim, overtrokken met een comfortlaag van Bultex. Het design is direct bestelbaar met een stijlvolle combinatie van twee stofferingen. De binnenzijde is bekleed met Dina Cypres, gecombineerd met een buitenzijde van Tempete Taupe. Wenst u een andere bekleding? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom eens langs in onze winkel! De bank heeft een hoogte van 68 centimeter, een breedte van 165 centimeter en is 93 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 37 centimeter.

De Ottoman Bank Outdoor behoort tot de collectie van Ligne Roset. Al meer dan 150 jaar geleden, in 1983, werd dit Franse design merk opgericht. Het familiebedrijf heeft dus een lange historie, maar is altijd meegegaan met de tijd. Eigentijds design en moderne luxe, dat is waar Ligne Roset dan ook voor staat. Creativiteit staat daarnaast altijd voorop: designs beginnen met een idee en de techniek volgt.

Ottoman Bank Outdoor


✓ Geïnspireerd op een Marokkaanse poef
✓ Volwaardige bank voor buiten
✓ Ook verkrijgbaar: Ottoman Fauteuil Outdoor
✓ Materiaal vulling: polyurethaanschuim
✓ Materiaal bekleding: Dina Cypres + Tempete Taupe

Vragen over de Ottoman Bank Outdoor van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Ottoman Bank Outdoor.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Noé Duchaufour-Lawrance
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 93 cm.
Hoogte 68 cm.
Breedte 165 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 37 cm.

Ottoman Bank Outdoor

Dina - Cypres / Tempete - Taupe

Levertijd: Eind maart
€ 2.845

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit