Ligne Roset Ottoman Fauteuil Outdoor

By Noé Duchaufour-Lawrance

Omschrijving

De Ligne Roset Ottoman Fauteuil Outdoor is een ontwerp van Noé Duchaufour-Lawrance . Toen Lawrance werkte aan een concept voor een hotel in Marrakesh kwam hij op het idee voor het design van de Ottoman serie. De fauteuil, maar ook de banken uit deze serie zijn namelijk geïnspireerd op een traditionele, Marokkaanse poef. Dit is met name terug te zien aan het stervormige quiltwerk en de vorm van het design. Het design werd aanvankelijk alleen uitgebracht voor binnen, maar nu is de fauteuil ook geschikt voor uw tuin! Het ontwerp heeft een vulling van gevormd polyrethaanschuim, overtrokken met een comfortlaag van Bultex. Het design is direct bestelbaar met de stijlvolle One Sable stoffering. Wenst u een andere bekleding? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Ottoman heeft een hoogte van 86 centimeter, een breedte van 100 centimeter en is 93 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 37 centimeter.

De Ottoman Fauteuil Outdoor behoort tot de uiteenlopende collectie van het Franse label Ligne Roset. In 1860 startte familie Roset een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de core business van het Franse label. In 1950 gooide Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ottoman Fauteuil Outdoor


✓ Geïnspireerd op een Marokkaanse poef
✓ Volwaardige fauteuil voor buiten
✓ Ook verkrijgbaar: Ottoman Bank Outdoor
✓ Materiaal vulling: polyurethaanschuim
✓ Materiaal bekleding: One Sable

Vragen over de Ottoman Fauteuil Outdoor van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Ottoman Fauteuil Outdoor.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Noé Duchaufour-Lawrance
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 93 cm.
Hoogte 86 cm.
Breedte 100 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 37 cm.

Ottoman Fauteuil Outdoor

One - Sable

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.017

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit