Ligne Roset Ploum 2-zits Bank

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Ligne Roset Ploum 2-zits Bank is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. Zowel de rugleuning, de zitting als de armleuningen van de bank bieden u optimale ondersteuning. Dit maakt de Ploum 2-zits Bank tot een erg comfortabel zitmeubel. Het comfort wordt geboden door een combinatie van een extra soepele schuimvulling en stretchbekleding. Bij de rugleuning en zitting is gebruik gemaakt van een speciale naaitechniek, deze zijn namelijk gecapitonneerd. Een klein stukje stof wordt dan door middel van stiksteken tegen de vaste ondergrond van een ontwerp bevestigd. Hierdoor ontstaan in dit geval gelijkmatige 'kuiltjes'. In de Ploum 2-zits Bank kunt u klassiek en modern mooi laten samenkomen: het klassieke model en de gecapitonneerde rugleuning en zitting vormen een mooi contrast met de moderne stof Mood FR. Een bijzonder en vernieuwend detail is dat deze stof helemaal over de poten van het ontwerp heen is getrokken.

Op onze website vindt u een selectie van vier kleuren in de prachtige stof Mood FR. Deze stof geeft de bank een elegante en exclusieve uitstraling. De stof heeft bovendien een hoge slijtvastheid (95.000 Martindale). Wilt u toch liever een andere stof? De Ploum 2-zits Bank is verkrijgbaar in een ruim aanbod aan verschillende kleuren en stoffen. Voor de mogelijkheden en prijzen kunt u een offerte opvragen. De genoemde offerteprijs is de vanafprijs. De Ploum 2-zits Bank is 170 centimeter breed, 79 centimeter hoog, 111 centimeter diep en heeft een zithoogte van 39 centimeter.

De Ploum 2-zits Bank behoort tot de collectie van Ligne Roset. In 1860, meer dan 150 jaar geleden, is dit Franse design merk opgericht. Eigentijds design en moderne luxe, dat is waar Ligne Roset voor staat. Creativiteit is één van de belangrijkste waarden binnen het bedrijf: voorop staat het idee, de techniek volgt. Ronan & Erwan Bouroullec zijn grote ontwerpers binnen Ligne Roset. Ze zijn bekroond met verschillende prijzen, waaronder de Grand Prix du Design de la Ville de Paris in 1998.

Ligne Roset Ploum 2-zits Bank


✓ Klassiek design met een vernieuwende twist
✓ Extreem comfortabel
✓ Verkrijgbaar in een ruim aanbod aan stoffen
✓ Optimale lichaamsondersteuning, ook door de armleuningen
✓ Afmeting: b. 170 x h. 79 x d. 111 cm.
✓ Designer: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Ploum 2-zits Bank van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Ploum 2-zits Bank.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 111 cm.
Hoogte 79 cm.
Breedte 170 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 39 cm.

Ploum 2-zits Bank

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.995

Ploum 2-zits Bank

Mood FR - Anthracite

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.078

Ploum 2-zits Bank

Mood FR - Graphite

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.078

Ploum 2-zits Bank

Mood FR - Hydro

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.078

Ploum 2-zits Bank

Mood FR - Rouge

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.078

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit