Ligne Roset Sous Mon Arbre Lamp

By Florian Brillet

Omschrijving

Met de Ligne Roset Sous Mon Arbre Lamp van Florian Brillet kunt u werkelijk alle kanten op. Zo kan het design dienen als wandlamp, maar ook als staande lamp. Bovendien is het design geschikt voor binnen en buiten. Zijn organische vorm is opgebouwd uit twee lagen waartussen op speelse wijze het 5 meter lange snoer loopt. De lagen zijn vervaardigd uit aluminium, voorzien van een fosfaatbehandeling om roestvorming te voorkomen. Vervolgens is de kap afgelakt in satijnwit. De geolied essenhouten pin bovenop de kap maakt het mogelijk om de lamp op te hangen aan het zwarte frame. Deze heeft namelijk twee haken waarvan de bovenste is voorzien van een uitsparing. Op de tweede haak kunt u het snoer hangen, dit geeft het design ook meteen een stoere en nonchalante uitstraling.

De lampenkap heeft een hoogte van 41 centimeter met een diameter van 25 centimeter. Het bijgeleverde frame waaraan u de lamp kunt ophangen heeft een diepte van 17.5 centimeter en is 65 centimeter hoog. Het design wordt geleverd met een E27 spiraallamp van 15 watt.

De Sous Mon Arbre Lamp behoort tot de uiteenlopende collectie van Ligne Roset. In 1860 startte familie Roset een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de core business van het Franse label. In 1950 gooide Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ligne Roset Sous Mon Arbre Lamp


✓ Als wand- en tafellamp te gebruiken!
✓ Organisch design met contrasterende materialen
✓ Materiaal: staal met anti-corrosie behandeling, essenhout
✓ Afmeting: Ø25 x h. 41 cm.
✓ Designer: Florian Brillet

Vragen over de Sous Mon Arbre Lamp van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Sous Mon Arbre Lamp.

U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Onze eigen montagedienst komt het artikel dan aan de wand bevestigen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Florian Brillet
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Hoogte 41 cm.
Diameter 25 cm.
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP65
Opties Buiten te gebruiken
Soort lichtbron E27 Fluocompactlamp 15W
Bijlagen Meer informatie wandmontage

Sous Mon Arbre Lamp

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 397

Bestel direct mee

Wandmontage

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit