Ligne Roset Stick Bank

By Lee West

Omschrijving

De Ligne Roset Stick Bank is een ontwerp van Lee West. Hoewel het bankje in eerste instantie simplistisch lijkt, verschijnen er verrassende details wanneer u dichterbij komt. De bank is vervaardigd uit massief teakhout waarbij de zitting is gemaakt van een halve boomstam. Dit is vooral prachtig zichtbaar als u het design vanaf de zijkant bewondert! De cilindrische poten en de rustieke montage benadrukken bovendien het hoogwaardige en pure materiaal. De bank komt mooi tot zijn recht in combinatie met een tuintafel, maar is alleenstaand ook een echte eyecatcher! Het design heeft een breedte van 140 centimeter, een hoogte van 44 centimeter en is inclusief onderstel 32.5 centimeter diep. De zitting heeft een diepte van 17 centimeter. Tip: de Stick Bank is ook fraai in de hal, eet- of slaapkamer.

De Stick Bank behoort tot de inspirerende collectie van Ligne Roset. In 1860 startte familie Roset een eigen houtbewerkingsfabriek. Paraplu’s maar ook wandelstokken en meubelframes van hout behoorden tot de core business van het Franse label. In 1950 gooide Roset het roer drastisch om en werd de focus verlegd naar meubelontwerp. Dit bleek een gouden zet. Inmiddels is Ligne Roset wereldwijd vertegenwoordigd met prachtig design. Kenmerkend voor de collectie van het label zijn de zichtbare invloeden van verschillende culturen als gevolg van internationale samenwerkingen.

Ligne Roset Stick Bank


✓ Gemaakt van een halve boomstam
✓ Materiaal: puur massief teakhout
✓ Geschikt voor binnen en buiten!
✓ Afmeting: b. 140 x h. 44 x d. 32.5 cm.
✓ Designers: Lee West

Vragen over de Stick Bank Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Stick Bank.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Lee West
Garantie 2 jaar
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 32.5 cm.
Hoogte 44 cm.
Breedte 140 cm.
Zithoogte 44 cm.

Stick Bank

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 647

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit