Louis Poulsen Cirque Lampen

De Louis Poulsen Cirque Lamp is een kleurrijk, uitnodigend en vrolijk ontwerp van Clara von Zeigbergk. Haar trip naar Tivoli Gardens, een pretpark in Kopenhagen, bleek de perfecte plek voor de nodige inspiratie voor deze lamp. De vrolijke lamp verwijst naar draaimolens, suikerspinmakers en andere attracties in het park en doet denken aan heteluchtballonnen. De Cirque lamp is verkrijgbaar in drie formaten in verschillende kleurstellingen die geïnspireerd zijn op de beleving van kleuren in snelle cirkelbewegingen, waarbij kleuren vaak worden waargenomen als een continue lijn. Door de Cirque lamp van Louis Poulsen in diverse kleurstellingen en formaten te combineren, ontstaat er een verrassend speels effect van vormen en kleuren in de ruimte.

1 item

1 item

Louis Poulsen Cirque lamp: kleurrijke eyecatcher

De Cirque lamp is een kleurrijke toevoeging in elk interieur! Zelfs wanneer de lamp niet aanstaat zorgt deze alsnog voor extra sfeer in huis dankzij de mooie kleurencombinaties. Wanneer de lamp aanstaat, zorgt de armatuur voor een niet-verblindend zacht licht dat naar beneden is gericht. De Cirque hanglamp is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, waarbij de lamp met een doorsnede van 15 centimeter de kleinste is uit de collectie. Combineer deze samen met de grootste (38 centimeter) en middelgrote (22 centimeter) lamp en je creëert eenvoudig een speels effect boven de eettafel of in de slaapkamer.

Louis Poulsen Cirque bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Louis Poulsen. Hierdoor kunnen wij alle lampen binnen de Cirque collectie leveren. Ben je op zoek naar een specifieke Cirque lamp, maar zie je deze momenteel niet in onze collectie staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat deze alsnog wordt geleverd. Kom ook eens langs in onze winkels, waar onze interieuradviseurs je graag voorzien van passend advies.