Thonet Lum 50 Bureaulamp

By Ulf Möller

Omschrijving

De Thonet Lum 50 Bureaulamp is een ontwerp van Ulf Möller.

Möller werd geboren in 1969 in het dorpje Kassel en studeerde architectuur en stedenbouwkunde aan de Technische Hogeschool in Darmstadt. Terwijl hij nog studeerde richtte hij zijn eigen ontwerpbureau op en raakte hij betrokken bij het tot stand komen van diverse gebouwen met een bijzonder ontwerp. In 1998 werd hij partner van Coordes Möller & Partner in Kassel, een architectenbureau dat vooral gericht is op het ontwerpen van woningen en bedrijfsgebouwen in Duitsland en ver daarbuiten. Sinds 2005 is Möller de enige partner binnen het bureau en houdt hij zich hoofdzakelijk bezig met interieur-design en architectuur.

Thonet, een gevestigde naam binnen de wereld van hoogwaardige producten en meubelen. Al sinds 1819 is dit Duitse designlabel bekend met de ontwikkeling van ontwerpen die voortkomen uit een vernieuwend en zorgvuldig productieproces. De passie van dit familiebedrijf staat als een huis en dat leverde al vele baanbrekende ontwerpen op die zowel als uniek als eigentijds kunnen worden bestempeld.

De Lum 50 Bureaulamp van Thonet is een technisch hoogstaande bureaulamp met heel wat snufjes die erg handig zijn. De bureaulamp is gemaakt van staal en heeft een verchroomde afwerking. Lum is uitgerust met 8 ledlampjes die voor een laag energieverbruik en een warm leeslicht zorg dragen. De lichtsterkte kan met de touchdimmer naar wens worden ingesteld, tevens kan de lamp hiermee worden aan- en uitgeschakeld worden. Daarnaast beschikt de lamp over een geheugenfunctie die de laatste instelling opslaat en een slaapstand, waardoor hij na uiterlijk 4 uur automatisch uitschakelt. De Lum 50 Bureaulamp heeft een breedte van 19 centimeter, een hoogte van 50 centimeter en een diepte van 41 cm.

Naast de Lum 50 Bureaulamp is er tevens een vloerlamp verkrijgbaar.

Thonet Lum 50 Bureaulamp


✓ Traploos draaibaar tot 340 graden
✓ Tevens verkrijgbaar als vloerlamp
✓ Met slaapstand
✓ Ingebouwde touch-dimmer
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmeting: b. 19 x h. 50 x d. 41 cm.
✓ Design: Ulf Möller

Vragen over de Lum 50 Bureaulamp van Thonet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Thonet Lum 50 Bureaulamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ulf Möller
Garantie 2 jaar
Merk Thonet
Diepte / Lengte 41
Breedte 19
Hoogte 50
Opties Dimbaar, Draaibaar, Ingebouwde dimmer, LED, Richtbare lichtbron
Soort lichtbron 8 x LED 2800-3200 K

Lum 50 - Chroom

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 816

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit