Werken in het magazijn van MisterDesign

MisterDesign is altijd op zoek naar versterking voor het magazijn in ’s-Hertogenbosch. Om een beeld te geven van de werkzaamheden en de werksfeer, laten we je alvast kennis maken met je potentiele toekomstige collega; Jessy! 

Het magazijn in ‘s-Hertogenbosch is Jessy’s domein. Als magazijnmedewerker zorgt zij ervoor dat bestellingen op tijd klaar staan voor verzending naar de klant en dat binnenkomende goederen op de juiste plek terecht komen. Maar haar functie omvat meer dan alleen pick & pack! Leer hier Jessy en haar werkzaamheden in het magazijn van MisterDesign kennen:  

Waar begint je werkdag mee?
Dat verschilt per dag. Als er nog artikelen van de dag ervoor ingeruimd moeten worden, begin ik daarmee. Als dat al wel is gebeurd, maak ik het magazijn meteen klaar voor een nieuwe werkdag. Ik pak bijvoorbeeld opgevouwen dozen uit en leg ze op de juiste plek.

Wat houdt Pick & Pack bij MisterDesign in?  
We hebben twee magazijnen, één in Nieuwkuijk met grote artikelen zoals tafels en kasten en één in ‘s-Hertogenbosch met kleinere producten zoals designaccessoires en verlichting. Vanuit het magazijn in ’s-Hertogenbosch worden alle artikelen naar de klant verzonden. Hier komen dus pakketten van leveranciers binnen, maar ook vanuit ons magazijn in Nieuwkuijk.

Ik zet de artikelen die binnenkomen op de juiste plek in het magazijn en wanneer ze bijna verzonden moeten worden, zorg ik dat ze op tijd klaar staan voor verzending. Dit is vooral op maandag even aanpoten want we moeten dan de bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, klaarzetten! Daarna worden de pakketten met onze eigen bezorging of met bijvoorbeeld PostNL naar de klant gebracht.  

Waarom is jouw functie extra leuk bij MisterDesign?
Bij MisterDesign ervaar ik veel vrijheid. Naast het picken en packen dat natuurlijk goed moet gebeuren, krijg ik de ruimte om mee te denken over het efficiënter maken van het magazijn. Mijn ideeën daarover, zoals bijvoorbeeld de indeling van stellingen, worden hier heel serieus genomen. Dat maakt mijn werk bij MisterDesign uitdagend en veelzijdig!

Wat vind je van de sfeer bij MisterDesign?
Bij MisterDesign voel ik mij geen nummertje. Het bedrijf bestaat uit kleine en jonge teams met verschillende verantwoordelijkheden. Dat vind ik heel leuk! En natuurlijk zijn er ook regelmatig gezellige borrels met het hele bedrijf! 

Lijkt het je na het lezen van dit artikel leuk om Jessy te helpen in het magazijn van MisterDesign? Check dan de vacature en solliciteer! Ben je benieuwd naar andere teamleden binnen de MisterDesign familie? Bekijk dan deze blog.