MDF Italia Mamba Light Bureauplank

By Victor Vasilev

Omschrijving

De Mamba Light Bureauplank van MDF Italia, ontworpen door Victor Vasilev, is een multifunctioneel en strak ontwerp van deze Italiaanse ontwerper. De plank kan naast, hetgeen zijn naam al doet vermoeden, tevens dienst doen als bureau. De minimale vorm en de taps toelopende dikte maken van dit product een uiterst uniek en iconisch design. Belangrijk aan dit ontwerp is zijn formele kracht maak ook de veelzijdigheid waarmee het gemakkelijk kan worden gecombineerd met andere meubelstukken.

De Mamba Light Bureauplank is gemaakt van mat gelakte en gevormd MDF en wordt met niet-verstelbare pinnen aan de wand bevestigd. Er zijn meerdere kleuren mogelijk en met de bocht aan de linker of rechter zijde. Er is één direct bestelbare variant. Voor alle mogelijkheden kunt u de productinformatie raadplegen en contact opnemen met MisterDesign. Onze experts adviseren u graag.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Victor Vasilev
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 40 cm.
Breedte 134 cm.
Hoogte 44 cm.

Mamba Light Bureauplank

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 976

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit