Manu Lumi Deck Organizer

By Manu

Omschrijving

De Manu Lumi Deck Organizer is een prachtig, praktisch designaccessoire voor het opbergen van bijvoorbeeld sieraden en het opladen van uw digitale apparaten. Deze multifunctionele organizer maakt een einde aan de wirwar aan stroomdraden en opladers bij het stopcontact en creëert een stijlvol en centraal oplaadpunt in huis, voor uw apparatuur én voor uzelf. Deze Lumi Deck zorgt het de inbegrepen lichtbron bovendien voor een sfeervol lichtpuntje in het interieur!

Lumi Deck is met veel oog voor detail gemaakt van hoogwaardig materiaal. De basis is gemaakt van robuust staal en echt essenhout. Aan de bovenzijde is deze vervolgens afgewerkt met zacht vilt, waardoor uw apparatuur optimaal beschermd wordt en stroomdraden weggewerkt kunnen worden. Onder dit ‘dak’ van vilt, bevinden zich de aansluitingen waarmee u uw apparatuur kunt opladen.

De Lumi Deck Organizer komt in twee verschillende varianten. De Small uitvoering is voorzien van maar liefst 5 2.0 USB-poorten en de normale veriant is naast deze USB-poorten voorzien van een Qi draadloos oplaadpunt, die aangesloten kan worden aan één van de vijf USB-poorten.

Ter aanvulling op de Lumi Deck Organizer heeft Manu een bijpassende muurbeugel ontworpen. Met deze accessoire kunt u uw Deck of Lumi Deck organizer een plekje geven aan de wand, in de buurt van het stopcontact, naast het bed of bijvoorbeeld in de gang. Deze muurbeugel is gemaakt van vilt en staal en wordt geleverd met montage materiaal. De muurbeugel is niet geschikt voor de small varianten.

Manu Lumi Deck Organizer


✓ 5 USB-poorten
✓ Verschillende uitvoeringen
✓ Uitvoering met lichtpunt
✓ Multifunctionele organizer

Vragen over de Lumi Deck Organizer van Manu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Manu Lumi Deck Organizer.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Manu
Merk Manu
Diepte / Lengte 17.2 cm.
Hoogte 17.5 cm.
Breedte 43.5 cm.
Opties LED

Lumi Deck S

17.2 x 36 x 17.5 cm.

Levertijd: 1 week
€ 169

Lumi Deck + draadloze oplader

17.2 x 43.5 x 17.5 cm.

Levertijd: 1 week
€ 199

Bestel direct mee

Deck Organizer Muurbeugel

Levertijd: 1 week
€ 39

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit