Marset Ginger Wandlamp Outdoor

By Joan Gaspar

Omschrijving

De Marset Ginger Wandlamp Outdoor is een ontwerp van Joan Gaspar. De kennis die Gaspar heeft van verschillende materialen zorgt ervoor dat hij deze op vernieuwende manieren kan gebruiken. Hij geeft sinds 1998 les over het gebruik van technologie en materialen. Om houtsoorten te vormen is kennis en creativiteit nodig. Twee dingen waar deze doorgewinterde Spaanse ontwerper over beschikt. Het eindresultaat is een tijdloos design dat met groot oog voor detail is samengesteld. Deze speciale outdoor uitvoering is niet van hout, zoals de Ginger Wandlamp voor binnen, maar van aluminium. Hierdoor is hij zeer geschikt voor buitengebruik. Dankzij de ruimte tussen het centrale element in de lamp en de lampenkap wordt er diepte gecreëerd en ontstaat er een halo. Dit halo effect voegt een fijne sfeer toe aan iedere buitenruimte.

De Ginger 60C uitvoering is voorzien van een geïntegreerde LED-lichtbron en driver. Deze uitvoering is dimbaar via een Fase-afsnijding dimmer. De Ginger 15C uitvoering is tevens voorzien van een geïntegreerde LED-lichtbron maar heeft geen ingebouwde driver. Er wordt een power supply meegeleverd met de Ginger 15C die niet dimbaar is. Wanneer u meerdere 15C uitvoeringen wilt combineren kunt u deze koppelen met een connection box. Deze box is op aanvraag verkrijgbaar. De 15C uitvoering heeft een ander armatuur. Bij deze variant steekt de ronde kap wat meer uit en is de bovenste helft afgedekt, waardoor er alleen licht op het onderste gedeelte van de schijf schijnt. Deze variant is afgewerkt in Rust Brown. De Ginger 60C is verkrijgbaar in Rust Brown en Black/White.

Afmetingen:
- Ginger 15C: Ø15,3 x d. 5,5 cm. / LED SMD 6W (niet dimbaar)
- Ginger 60C: Ø60 x d. 16,6 cm. / LED SMD 28W (dimbaar)

Vanwege de diverse mogelijkheden heeft MisterDesign drie uitvoeringen geselecteerd die direct verkrijgbaar zijn. Heeft u interesse in een andere afmeting of afwerking? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Marset Ginger Wandlamp Outdoor


✓ Tijdloos design
✓ Geschikt voor buiten
✓ Keuze uit drie standaard varianten
✓ Ook indoor variant verkrijgbaar

Vragen over de Ginger Wandlamp Outdoor van Marset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Marset Ginger Wandlamp Outdoor.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Joan Gaspar
Garantie 2 jaar
Merk Marset
Diepte / Lengte 15C: 5,5 / 60C: 16,6 cm.
Diameter 15C: 15,3 / 60C: 60 cm.
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP65
Opties Buiten te gebruiken, Dimbaar, LED
Kelvin 2700
CRI 90
Bijlagen Assembly-Instructions-Ginger-Outdoor-15C Assembly-Instructions-Ginger-Outdoor-60C

Ginger Wandlamp Outdoor 15C

Rust Brown

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 520

Ginger Wandlamp Outdoor 60C

Rust Brown

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.252

Ginger Wandlamp Outdoor 60C

Black/White

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.329

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit