Gubi Mategot Lounge Table Salontafel

By Mathieu Mategot

Omschrijving

De Gubi Matégot Lounge Table Salontafel is een ontwerp van de Hongaarse designer en architect Mathieu Matégot.

In 1931 vestigde Matégot zich in Frankrijk, waar hij in 1944 begon met het vervaardigen van handgemaakte meubels. Door de organische vormgeving en het unieke lijnenspel zorgen zijn ontwerpen voor een gevoel van vreugde bij iedereen die hem bezichtigt. Bovendien hebben de gebruikte baanbrekende en innovatieve technieken geleid tot unieke esthetiek en bijzondere ontwerpen. Matégot heeft gedurende zijn carrière over de gehele wereld gereisd, op zoek naar inspiratie en nieuwe technieken, om bij terugkomst zijn indrukken te transformeren naar eigen originele ontwerpen. Mathieu Matégot was in zijn tijd een echt innovatieve persoonlijkheid. Vandaag de dag worden zijn ontwerpen als iconisch en eigentijds beschouwd.

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een echt Deens familiebedrijf én hebben zij bovendien wereldwijde bekendheid als innovatief designmerk. Gubi ziet zichzelf als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed én intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen. Het uitgebreide assortiment van zeer esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen worden keer op keer gekenmerkt door eenvoud, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte weten te trotseren. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Mategot Lounge Table, een salontafel behorende tot de wereldberoemde Matégot collectie van Mathieu Matégot.

De Matégot Lounge Table Salontafel van Gubi is voorzien van een glazen tafelblad en een frame vervaardigd uit messing. De diameter van de tafel bedraagt 41 centimeter, de hoogte is 58 centimeter. Voor het glazen tafelblad kunt u kiezen uit twee uitvoeringsopties: transparant glas of smoked glas.

Gubi Matégot Lounge Table Salontafel


✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Onderdeel van de Matégot Collection
✓ Afmetingen: Ø 41 x h. 58 cm.
✓ Design: Mathieu Matégot

Vragen over de Matégot Lounge Table van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Matégot Lounge Table Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Mathieu Mategot
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 58
Diameter 41
Bijlagen Productinformatie

Mategot Salontafel - Transparant

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 624

Mategot Salontafel - Smoked

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 624

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit