Mater Ocean Tafel

By Jørgen & Nanna Ditzel

Omschrijving

De Mater Ocean Tafel is een ontwerp van Jørgen & Nanna Ditzel en is onderdeel van de Ocean collectie. Als duurzaam en ethisch design merk zocht Mater een innovatieve manier om plastic afval in de oceaan te verminderen én een aantrekkelijk en functioneel product te creëren, een win-win situatie in de ogen van Mater. Samen met Dennie Ditzel, dochter van het beroemde Deense design duo Jørgen en Nanna Ditzel, zocht Mater in de archieven van de gerespecteerde design familie en vonden de ontwerpen van de originele design klassieker uit 1955, door Jørgen en Nanna oorspronkelijk ontworpen voor eigen gebruik. Het originele ontwerp voor de tafel bestond uit een stalen frame met een zitting van houtfineer, dat voor deze opnieuw vormgegeven collectie is vervangen voor gerecyclede visnetten en gerecycled hard plastic. De verwerkte visnetten komen van de enige recyclefabriek voor visnetten wereldwijd, gevestigd in Denemarken, waar Mater vissers van over de hele wereld voor oproept om hun afgedankte visnetten naar toe te sturen. De Ocean tafel vertegenwoordigt duurzaam en innovatief denken en eert de wereldwijde doelstellingen voor duurzame ontwikkelingen. Klassiek Deens design in een innovatief jasje!

De eenvoudige en lichte vorm van de tafel benadrukken de nauwkeurige, praktische en speelse ontwerpstijl van Ditzel. Door de twee lichte tinten (zwart en ‘Sand’) waarin de tafel is uitgebracht, zien de lamellen er niet uit als traditioneel plastic en krijgen hierdoor een vleugje finesse en een sterk karakter. De lamellen worden ondersteund door een stalen frame dat is voorzien van een donkere gun metal afwerking laag. De tafel is verkrijgbaar in een tweepersoons en een vierpersoons formaat. Elk design uit de Ocean collectie kan in zijn puurste vorm worden gerecycled wanneer deze aan het einde van zijn levensduur komt.

Mater Ocean Tafel


✓ Opnieuw vormgegeven design klassieker uit 1955
✓ Duurzaam ontwerp van gerecyclede visnetten en gerecycled hard plastic
✓ Gemaakt en getest voor buitengebruik
✓ In twee tinten en twee afmetingen uitgebracht
✓ 100% recyclebaar
✓ Ook verkrijgbaar als bijpassende stoel

Vragen over de Ocean Tafel van Mater?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Mater Ocean Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Jørgen & Nanna Ditzel
Garantie 2 jaar
Merk Mater
Diepte / Lengte 70
Breedte 70 / 140
Hoogte 74
Opties Buiten te gebruiken

Ocean Tafel - Tweepersoons

Zwart / b. 70 x h. 74 x d. 70 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 635

Ocean Tafel - Tweepersoons

Sand / b. 70 x h. 74 x d. 70 cm.

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 665

Ocean Tafel - Vierpersoons

Zwart / b. 140 x h. 74 x d. 70 cm

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 810

Ocean Tafel - Vierpersoons

Sand / b. 140 x h. 74 x d. 70 cm

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 937
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit