MDF Italia Arpa Outdoor Salontafel

By Ramon Esteve

Omschrijving

De MDF Italia Arpa Outdoor Salontafel is ontworpen door architect en ontwerper Ramon Esteve en is onderdeel van de Arpa collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Arpa collectie geïnspireerd op de harp. Maar het meest belangrijke ontwerp aspect van deze collectie is de kunst van het weglaten. Ieder gedeelte van de salontafel is onder de loep genomen en er is geprobeerd zo min mogelijk materiaal te gebruiken.

De Arpa Outdoor Salontafel kenmerkt zich door het flinterdunne frame van slechts 2 centimeter. Het is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een epoxypoeder, dit zorgt ervoor dat het frame bestand is tegen weer en wind. Ook het blad, dat bestaat uit keramiek, is bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Om die reden is de Arpa Outdoor Salontafel uiterst geschikt voor binnen en buiten gebruik. Hierdoor kunt u op iedere plek van uw salontafel genieten.

De strak belijnde Salontafel is direct verkrijgbaar in drie verschillende kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn in de gehele Arpa lijn op elkaar afgestemd waardoor het gemakkelijk is een perfecte set samen te stellen. Daarnaast heeft de Arpa Outdoor Salontafel een lengte van 87 centimeter, een breedte van 87 centimeter en een hoogte van 27 centimeter.

De Arpa Outdoor Salontafel is direct verkrijgbaar in de kleur Matt Corten. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kom eens langs in een van onze winkels of neem contact op met een van onze interieurspecialisten.

MDF Italia Arpa Outdoor Salontafel


✓ Uiterst geschikt voor binnen en buiten gebruik
✓ Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties
✓ Onderdeel van de Arpa collectie
✓ Frame met een dikte van slechts 2 centimeter

Vragen over de Arpa Outdoor Salontafel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Arpa Outdoor Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Productnr. F043151
Designer Ramon Esteve
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 87 cm.
Breedte 87 cm.
Hoogte 27 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Arpa Outdoor Salontafel

Matt Corten

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.526

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit