MDF Italia Cosy Island Bank

By Francesco Rota

Omschrijving

De MDF Italia Cosy Island Bank
is ontworpen door Francesco Rota. Als verdere aanvulling op de Cosy Sofa zijn er nieuwe zitelementen aan de collectie toegevoegd waarmee er nog meer verrassende opstellingen te realiseren zijn. Creëer een warme en uitnodigende sfeer met de vrijheid om zitelementen te wisselen, draaien en te verschuiven. De Cosy Island Bank krijgt zo een prominente plek in het interieur als eiland van comfort en warmte.

Door de vele zitcomposities is de Cosy Island Bank het perfecte meubel om aan de slag te gaan met de perfecte zitopstelling voor thuis, op het kantoor en grote open ruimtes. De ronde lijnen werken uitnodigend en brengen sfeer in elke ruimte. Bij toepassing in een hal of entree geeft de Cosy Island Bank een welkom gevoel en is het een stijlvol object in de ruimte. Een zitopstelling kan eenvoudig worden aangepast bij extra bezoek of feestjes. Experimenteer met verschillende opstellingen en bekijk het effect op de ruimte en het interieur. Hierbij zijn de zitelementen van de Cosy Curve Bank te combineren met die van de Cosy Island Bank voor nog meer mogelijkheden.

Het frame van de Cosy Island bank is vervaardigd uit hout met elastische banden. De vulling bestaat uit polyurethaan schuim. De zitelementen hebben een verborgen koppelsysteem om de elementen eenvoudig aan elkaar te bevestigen en ook weer los te kunnen halen. Een zitelement kan ook perfect als losstaande poef worden gebruikt. MDF Italia biedt een ruime keuze aan stofferingen voor de Cosy Island Bank. Bovendien is de stofhoes van elk element los te halen, om deze makkelijk te kunnen reinigen. De zachte stoffering vult de ronde lijnen perfect aan. Voor nog meer comfort en sfeer zijn er bijpassende kussens verkrijgbaar. Kies uit een vierkant kussen, rechthoekig kussen of een kussen voor een extra ondersteuning van de lage rug.

Let op: de vanafprijs is gebaseerd op slechts één zitelement.


MDF Italia Cosy Island Bank


✓ Warme uitstraling
✓ Dient als een eiland van comfort en warmte
✓ Combineer met Cosy Curve zitelementen
✓ Perfect voor grote open ruimtes

Vragen over de Cosy Island Bank van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Cosy Island Bank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Francesco Rota
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia

Cosy Island Bank

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.771

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit