MDF Italia Divide It Kamerscherm

By Pitsou Kedem

Omschrijving

Het MDF Italia Divide It Kamerscherm is ontworpen door Pitsou Kedem. In zijn design komen design en functionaliteit samen. Wonen, werken en ontspannen vragen om een specifieke setting. Om binnen een ruimte deze activiteiten zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren, kan dit kamerscherm een handige manier zijn om ruimtes binnen een ruimte te creëren.

Het Divide It Kamerscherm is opgebouwd uit panelen die 360 graden gedraaid kunnen worden. Er ontstaat een dynamisch en ruimtelijk effect door de afwisselende standen van de onderlinge panelen. Afhankelijk van de standen van de panelen ontstaat er een dichte scheidingswand of juist een wand met een meer open uitstraling. Het kamerscherm is gemakkelijk te verplaatsen en biedt talloze gebruikstoepassingen. In grote open ruimtes kan het kamerscherm de ruimte breken en is het een decoratief element in het interieur. Bij een thuiswerkplek in de woonkamer kan het scherm een fijne afscherming vormen om een rustige werkplek te creëren.

Het frame van het Divide It Kamerscherm heeft een metalen vloerplaat die met een speciaal anti-kantelgewicht zorgt voor een stabiele plaatsing. Als extra optie kan het paneel worden voorzien van wieltjes die alleen op harde vloeren kunnen worden gebruikt. De staanders uit staal worden aan de bovenkant bevestigd met een aluminium dwarsbalk. De gehele structuur is afgewerkt in mat witte of zwarte epoxy poedercoating. De draaibare panelen zijn gemaakt van polyurethaan. Stel zelf een kamerscherm samen door te kiezen uit een module met twee of drie panelen. Hierbij is er een keuze uit een paneelbreedte van 60 of 90 cm. Schuif meerdere modules tegen elkaar om een lange wand te vormen. De hoogte van de Divide It bedraagt 187 cm.

Bekijk de direct bestelbare varianten van het Divide It Kamerscherm. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden? Kom eens langs in een van onze winkels of neem contact op met een van onze interieurspecialisten. Dan helpen we u graag met het samenstellen van uw perfecte Divide It Kamerscherm.

MDF Italia Divide It Kamerscherm


✓ Combineer meerdere modules
✓ Makkelijk te verplaatsen
✓ Creëer een ruimte binnen een ruimte
✓ Draai de panelen voor een gesloten of open uitstraling

Vragen over het Divide It Kamerscherm van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het MDF Italia Divide It Kamerscherm.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Pitsou Kedem
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 60 / 90 cm.
Breedte 30 cm
Hoogte 187 cm.

Divide It Kamerscherm

2- modules - zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.885

Divide It Kamerscherm

3-modules - zwart

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 2.682

Divide It Kamerscherm

3 modules - wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.821

Divide It Kamerscherm

7-modules - zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.452

Divide It Kamerscherm

10 - modules - wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 9.592

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit