MDF Italia Flow Chair Color Trompetvoet

By Jean-Marie Massaud

Omschrijving

De MDF Italia Flow Chair Color Trompetvoet is een ontwerp van Jean Marie Massaud en is een prachtige verrijking voor de Flow serie. Eenvoud en verfijning vormen binnen dit design een uniek samenspel en maken dat de stoel prachtig tot zijn recht komt in uiteenlopende ruimtes. De stoel heeft een rechte, uit polycarbonaat vervaardigde zitting welke wordt gedragen door een ronde, aluminium trompetvoet. Beide onderdelen zijn afgewerkt met een vernieuwende Soft Touch Coating, in de vorm van een gekleurde epoxy poederlaag. Hierdoor is het design - zichtbaar en voelbaar - mat en rubberachtig. Deze bijzondere afwerking komt in de kleuren: Mud, Green, Avio Blue en Powder Pink. Massaud liet zich voor deze zachte kleurtonen inspireren door de ‘natuurlijke kleuren van Japan’, met als gevolg een stoel met een buitengewoon verhalend en romantisch karakter.

Het design heeft een breedte van 53 centimeter, een diepte van 54 centimeter en een hoogte van 80.5 centimeter. De zithoogte bedraagt 44 centimeter en bovendien is de zitting 360 graden draaibaar. Tip: het design is ook verkrijgbaar met een buitenzijde in hoogglans, gecombineerd met een matte zitting. Bekijk deze variant, en vele andere designs uit de Flow Serie op onze website!

De Flow Chair Color Trompetvoet behoort tot de collectie van MDF Italia. Kenmerkend voor MDF Italia is de ruimte voor eigen invulling. Zo kunt u vrijwel ieder design door middel van vorm of kleur naar uw eigen hand zetten. Het fundament ontwerpt MDF Italia in samenwerking met getalenteerde designers. Zo ook met Jean Marie Massaud, de ontwerper van de gewilde Flow serie. Hij gelooft in de kunst van het weglaten en misschien is dat ook wel hetgeen wat de Flow serie zo populair maakt!

Flow Chair Color Trompetvoet


✓ Met rubberachtige Soft Touch Coating
✓ Tip: bekijk ook de Flow Chair Trompetvoet
✓ Afwerkingen geïnspireerd op de natuurlijke kleuren van Japan
✓ Materiaal: polycarbonaat, aluminium, epoxy
✓ Afmetingen: b. 53 x d. 54 x h. 80.5 cm.
✓ Designer: Jean Marie Massaud

Vragen over de Flow Chair Color Trompetvoet van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Flow Chair Color Trompetvoet.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Jean-Marie Massaud
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 54 cm.
Breedte 53 cm.
Hoogte 80.5 cm.
Opties Draaibaar
Zithoogte 44 cm.

Flow Chair Color Trompetvoet

Mud

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 603

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit