MDF Italia Flow Filo Stoel

By Jean-Marie Massaud

Omschrijving

De MDF Italia Flow Filo Stoel is een ontwerp van Jean-Marie Massaud en is een hulde aan het tijdloze icoon, dat zijn 10 jarig bestaan viert. Voor het jubileum creëerde Massaud een nieuwe versie van de Flow stoel, de Flow Filo. Deze keer is de zitschaal, anders dan het originele ontwerp, vervaardigd uit staaldraden en krijgt hierdoor een mooie open structuur. De dunne staaldraden zijn aan elkaar gelast en laten het vakmanschap zien wat nodig is om het design te maken. Dankzij de vormgeving krijgt de stoel een luchtige en moderne look, perfect voor uiteenlopende interieurs!

De stoel is gemaakt van staal en u heeft de keuze uit een zwart chromen afwerking of een nikkel chromen afwerking. Naast deze indoor variant is de stoel ook verkrijgbaar in een outdoor variant. Neem hiervoor een kijkje in de productfamilie.

MisterDesign biedt online twee standaard varianten aan. De stoel is echter ook verkrijgbaar in een versie zonder armleuningen of met een zitkussen. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

MDF Italia Flow Filo Stoel


✓ Ook verkrijgbaar in outdoor variant
✓ Hulde aan de Flow Stoel
✓ Designer: Jean-Marie Massaud
✓ Keuze uit twee varianten

Vragen over de Flow Filo Stoel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Flow Filo Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Jean-Marie Massaud
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 55.6 cm.
Breedte 56.8 cm.
Hoogte 76.5 cm.

Flow Filo Stoel

Nikkel Chroom

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 901

Flow Filo Stoel

Zwart Chroom

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 965

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit