MDF Italia Flow Slim Chair Slede Onderstel

By Jean-Marie Massaud

Omschrijving

De MDF Italia Flow Slim Chair Slede Onderstel is een ontwerp van Jean Marie Massaud. Het simplistische design is ontworpen voor gebruik in uiteenlopende ruimtes en kent dan ook vele mogelijkheden. Zo kunt u bij de Flow serie – waar de stoel deel van uitmaakt - kiezen uit meer dan 10 verschillende onderstellen en voor zitschalen in meerdere kleuren. De elegante stoel heeft een zitschaal vervaardigd uit polycarbonaat en heeft naar keuze een zwarte of witte afwerking.

Beide uitvoeringen hebben een stijlvolle, matte zitting gecombineerd met de hoogglans afwerking van de buitenzijde. De ruime zitschaal wordt gedragen door een rank, stalen slede onderstel, welke verkrijgbaar is met een verchroomde en een mat gelakte witte en donkergrijze afwerking. Het design heeft een breedte van 53 centimeter, een diepte van 54 centimeter en een hoogte van 80.5 centimeter. De zithoogte bedraagt 44 centimeter. Heeft u liever een Flow Chair zonder armleuningen of in een gewaagde kleur? Bekijk dan eens de overige varianten van de Flow serie op onze website!

De Flow Slim Chair Slede Onderstel behoort tot de veelzijdige collectie van MDF Italia. MDF Italia stelt bij de ontwikkeling van design simplicitieit, creativiteit en innovatieve technologie centraal, met als gevolg een onevenaarbare reeks stoelen. De Flow serie ontwikkelde MDF Italia in samenwerking met Jean Marie Massaud. Ook hij houdt van simpliciteit en noemt het zelf liever 'de kunst van het weglaten'. Dit principe is duidelijk terug te zien in de designs die hij voor verscheidende merken ontwierp.

Flow Chair Slede Onderstel


✓ Contrast tussen hoogglans en mat
✓ Tip: bekijk ook de Flow Chair Slede Onderstel
✓ Zithoogte: 44 cm.
✓ Materiaal: polycarbonaat, staal
✓ Afmetingen: b. 53 x d. 54 x h. 80.5 cm.
✓ Designer: Jean Marie Massaud

Vragen over de Flow Slim Chair Stalen Onderstel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Flow Slim Chair Slede Onderstel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Jean-Marie Massaud
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 54 cm.
Breedte 53 cm.
Hoogte 80.5 cm.
Zithoogte 44 cm.

Flow Slim Chair Slede Onderstel

Wit / Wit

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 396

Flow Slim Chair Slede

Zwart / Graphite Grey

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 396

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit