MDF Italia Fossil Bijzettafel

By Xavier Lust

Omschrijving

De MDF Italia Fossil Bijzettafel is ontworpen door Xavier Lust. Zijn achtergrond als beeldhouwer komt tot uitdrukking in dit nieuwe sculpturale ontwerp voor MDF Italia. Een organische vorm met ronde vloeiende lijnen vormt de Fossil Bijzettafel tot een uniek meubelstuk. Het is een element dat past binnen een eclectische stijl en uitnodigt tot de meest uiteenlopende gebruikstoepassingen voor binnen en buiten.

De Fossil Bijzettafel is gemaakt van lichtgewicht beton. Het toegepaste materiaal is echter geen gewoon cement, maar is een zogenaamd UHPFRC (ultra-high performance fibre-reinforced cement) materiaal. Hierdoor heeft het materiaal goede technische en structurele eigenschappen. De afwerking en kleuren komen perfect tot uitdrukking door de toepassing van een mix van zand en natuurlijke elementen. Elke Fossil Bijzettafel heeft zijn eigen unieke subtiele tekening en patroon door het langzame droogproces tijdens de vervaardiging. Deze eigenschap geeft de Fossil Bijzettafel een eigen karakter. Onder invloed van diverse weersomstandigheden toont het materiaal naar verloop van tijd mogelijke veranderingen in kleur en structuur.

Doordat de bijzettafel zowel binnen als buiten te gebruiken is, vergroot dit de functionaliteit van de bijzettafel enorm. Een handige bijzettafel die makkelijk verplaatsbaar is en opvalt door zijn unieke vormgeving. Creëer een formatie van Fossil bijzettafels en etaleer uw mooiste accessoires.

De Fossil is in de formaten small, medium en large verkrijgbaar. De bijzettafel heeft in de kleinste uitvoering een hoogte van 32 cm, in de middelste maat 42 centimeter en in de grootste maat een hoogte van 52 centimeter.

MDF Italia Fossil Bijzettafel


✓ Zowel binnen als buiten te gebruiken
✓ Lichtgewicht materiaal
✓ Organische vormgeving
✓ Veelzijdig en makkelijk te combineren

Vragen over de Fossil Bijzettafel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Fossil Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Beton
Designer Xavier Lust
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte S 45 cm. / M 36 cm. / L 36 cm.
Hoogte S 32 cm. / M 42 cm. / L 52 cm.
Diameter S 64 cm / M 50 cm / L 50 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Fossil Bijzettafel

Medium

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.052

Fossil Bijzettafel

Small

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.074

Fossil Bijzettafel

Large

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.133

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit