MDF Italia Neil Denim Stoel

By Jean-Marie Massaud

Omschrijving

De MDF Italia Neil Denim stoel is een ontwerp van Jean Marie Massoud. In samenwerking met het Italiaanse denim merk Jacob Cohën is een speciale denim versie van de Neil stoel tot stand gekomen. MDF Italia is altijd op zoek naar innovatief materiaalgebruik. Het vakmanschap van het denim merk Jacob Cohën bleek een goede match. De unieke stijl en flair van Jacob Cohën geeft de Neil stoel een nieuwe dimensie.

Het frame van de Neil stoel dat in de andere versies wordt voorzien van stof of leder, heeft nu een prachtige blauwe denim bekleding. De jeans bekleding geeft de Neil Stoel een stoere en originele look. De herkenbare klassieke denim look wordt extra versterkt door de herkenbare contrasterende stiksels en labels zoals die bij jeans ook worden toegepast. Deze jeans bekleding wordt over het frame heen gespannen en gaat perfect samen met het lijnenspel van de stoel. Het gebruik van hoge kwaliteit materialen zorgt niet alleen voor een stijlvol ontwerp, maar laat ook duidelijk het duurzame karakter van de stoel zien. De Neil Denim Stoel is 100% recyclebaar; de stoel is eenvoudig te demonteren en de zitting is gemakkelijk te verwijderen. De stoelhoezen zijn voorzien van een ritssluiting om deze makkelijk los te kunnen halen. In combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en slimme productiemethodes zorgt MDF Italia voor een zo laag mogelijk impact op het milieu.

De Neil Denim stoel is verkrijgbaar met een stalen frame uitgevoerd in een glanzend zwarte galvanische chrome afwerking of een afwerking in mat gepoedercoat nikkel.

Heeft u nog vragen over de Neil Denim Stoel? Neem contact op met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag met het samenstellen van uw favoriete stoel.

MDF Italia Neil Denim Stoel


✓ Duurzaam karakter
✓ Unieke Denim bekleding
✓ Design in samenwerking met Jacob Cohën

Vragen over de Neil Denim Stoel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Neil Denim Stoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Jean-Marie Massaud
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 50 cm
Hoogte 80 cm
Diameter 58 cm
Zithoogte 45 cm.

Neil Denim Stoel

Matzwart Nikkel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 897

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit