MDF Italia Neil Twist Loungestoel

By Jean-Marie Massaud

Omschrijving

De MDF Italia Neil Twist Loungestoel is een ontwerp van Jean Marie Massaud. De stoel behoort tot de Neil serie van de Franse ontwerper, waarbij een duurzaam karakter centraal staat. Het allereerste model werd in 2018 ontworpen in de vorm van een loungestoel, één jaar later werd de serie uitgebreid met deze Twist Loungestoel.

Het silhouet van de Neil Twist Loungestoel is hoekig en strak. Het grafische lijnenspel van het frame wordt extra kracht bijgezet door de handgevlochten zitting. De manier waarop het koord om het frame is gevlochten speelt de hoofdrol in dit ontwerp. Met de contrasterende interne kruissteek krijgt het design een levendig karakter en heeft tevens geleid tot de naam Twist. De gebruikte materialen voor de Neil Twist Loungestoel zijn bestand tegen weer en wind. Dit maakt dat de loungestoel uitstekend geschikt is voor binnen en buiten gebruik. Hierdoor kunt u op iedere plek en op ieder moment van uw Neil Twist Loungestoel genieten.

De Neil Twist Loungestoel is in twee verschillende versies ontworpen: een met armleuning en een zonder armleuning. Beide varianten worden aangeboden met een onderstel in mat wit of zwart nikkel. De gevlochten zitting, vervaardigd uit zeer sterk polyester, is verkrijgbaar in vijf uiteenlopende kleuren. De contrasterende interne kruissteek is bij alle varianten uitgevoegd in een glanzend antraciet kleurig draad. Op aanvraag is er een afdekzeil voor de Neil Twist Loungestoel te verkrijgen.

Vanwege het grote aanbod aan mogelijkheden is een selectie uitvoeringen van de Neil Twist Loungestoel direct online te bestellen. Heeft u een andere combinatie in gedachten? Neem contact op met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag met het samenstellen van uw favoriete stoel.

MDF Italia Neil Twist Loungestoel


✓ Geschikt voor binnen en buiten gebruik
✓ Strak frame gecombineerd met een geweven zitting
✓ Met of zonder armleuning
✓ Verkrijgbaar in diverse kleuren

Vragen over de Neil Twist Loungestoel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Neil Twist Loungestoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Designer Jean-Marie Massaud
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 66 cm.
Breedte 75 cm.
Hoogte 71 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 41,3 cm.

Neil Twist Loungestoel

Glossy Silver Grey / Matt Black

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.704

Neil Twist Loungestoel

Glossy Silver Grey / Matt White

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.704

Neil Twist Loungestoel

Glossy Orange / Matt Black / Armleuning

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.843

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit