MDF Italia Offset tafel

By Francesco Meda & David Lopez Quincoces

Omschrijving

De MDF Italia Offset Tafel is een ontwerp van Francesco Meda & David Lopez Quincoces. De waarde en de schoonheid van het materiaal staan centraal in de designfilosofie van de Offset serie. Een minimalistische vormgeving met als belangrijkste aandachtspunt het pure materiaalgebruik.

Het gebruik van simpele lijnen en een grote variatie in afmetingen maakt de Offset Tafel serie tot een veelzijdige collectie. De lichte vormgeving maakt een sterk statement in de ruimte door industrieel materiaalgebruik dat perfect in de omgeving tot zijn recht komt. Zo kan de Offset Tafel perfect in de woonomgeving als eettafel worden gebruikt. Een grote keuze in afmetingen en kleuren biedt inspiratie voor talloze interieurstijlen in grote en kleine woonruimtes. Bij kantoortoepassingen zijn de Offset Tafels in grotere afmetingen een stijlvolle toevoeging in vergaderruimtes, ontvangstruimtes en kantines. De tafelpoten van de Offset tafel nemen weinig plek in, waardoor er makkelijk veel stoelen aan de tafel kunnen worden geschoven. Naast de versie voor binnen is er ook een outdoor variant van de Offset Tafel aan de collectie toegevoegd.

Het tafelblad van de Offset tafel is met gekleurd glas, geanodiseerd aluminium en geglazuurd keramiek uitvoerbaar. De glazen versie is beschikbaar in de kleuren: Wit, Zwart, Dune, Burgundy, English Green en Navy Blue, de keramiek uitvoering is verkrijgbaar in drie beschikbare kleuren; Sage Green, Brick Red en Stone Grey. Het tafelblad dat is verzonken in het frame, is voorzien van een transparante beschermende coating bij de aluminium versie. Verbindingselementen van het tafelframe zijn zo in het ontwerp geplaatst, dat deze niet zichtbaar zijn. Een interne staalstructuur biedt extra versteviging voor tafellengtes boven de 260 centimeter. Het frame kan naar keuze worden geselecteerd in de kleuren geborsteld geanodiseerd aluminium of matzwart.

Er is een ruime keuze in uitvoeringen en afmetingen beschikbaar. De Offset Tafel is verkrijgbaar in 22 verschillende afmetingen met een lengte variërend van 140 centimeter tot 300 centimeter. De breedte varieert van 80 centimeter tot 180 centimeter. De tafelhoogte bedraagt 73 centimeter. MisterDesign heeft 4 direct bestelbare varianten geselecteerd met een lengte van 240 centimeter en een breedte van 90 centimeter.

Bent u benieuwd naar een bepaalde afmeting of afwerking? Kom eens langs in een van onze winkels of neem contact op met een van onze interieurspecialisten. Dan helpen we u graag!

MDF Italia Offset Tafel


✓ Stijlvol ontwerp
✓ Ruime keuze in afwerking en afmetingen
✓ Perfect voor thuis en op kantoor
✓ Extra interne versteviging bij lange tafellengtes

Vragen over de Offset Tafel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Offset Tafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Francesco Meda & David Lopez Quincoces
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Hoogte 73 cm.

Offset tafel

Aluminium - l. 240 x b. 90 x h. 73 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.061

Offset tafel

Dune - l. 240 x b. 90 x h. 73 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.061

Offset tafel

Burgundy - l. 240 x b. 90 x h. 73 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.061

Offset tafel

English Green - l. 240 x b. 90 x h. 73 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.061

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit