MDF Italia Ombre Kapstok

By Leonardo Talarico

Omschrijving

De MDF Italia Ombre Kapstok is een ontwerp van Leonardo Talarico. Elk design begint met de eerste schetslijnen op papier of beeldscherm. Designer Leonardo Talarico gaat in het ontwerp van de Ombre Kapstok op onderzoek uit naar de expressie en simpliciteit van lijnen. Zo gaan de lijnen van de Ombre Kapstok de dialoog aan met andere lijnen in de ruimte.

Qua vormgeving zien we de aandacht voor simpele lijnen en vormen terug. Een stevige basis wordt gevormd door een cirkelvormige grondplaat. De sierlijk gebogen buizen vormen de staander van de kapstok. De vormgeving en kenmerken van een kledingrek en winkelstandaard zijn terug te zien in de Ombre Kapstok. Dit maakt de kapstok zeer veelzijdig en divers qua vormgeving. De buisvormen hebben aan het uiteinde een stijlvol houten element in de vorm van een knop, bol, handvat of kleerhanger.

De veelzijdige Ombre Kapstok kan naast de hal, entree en kantoor ook perfect in de slaapkamer worden geplaatst. Door de stijlvolle vormgeving is de Ombre een mooi object in diverse ruimtes. U heeft de keuze uit twee modellen met mat zwart gepoedercoate buizen en diverse houten elementen uitgevoerd in essen en walnoot. De hoogte van de kapstok is afhankelijk van het model 145 of 176 centimeter.

MDF Italia Ombre Kapstok


✓ Stijlvol design
✓ Fraaie houten details
✓ Voor de hal, entree of slaapkamer
✓ Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Vragen over de Ombre Kapstok van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Ombre Kapstok.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Leonardo Talarico
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia

Ombre Kapstok

Clothes Rack- Walnoot

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 669

Ombre Kapstok

Clothes Rack- Essen

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 669

Ombre Kapstok

Valet-Stand - Walnoot

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 752

Ombre Kapstok

Valet-Stand - Essen

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 752

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit