MDF Italia Random Box Boekenkast

By Neuland Industriedesign

Omschrijving

De MDF Italia Random Box Boekenkast is het ontwerp van Neuland Industriedesign en is naar wens uit te breiden tot een volledige wand. Door de herkenbare ‘random’ vakdverdeling is de kast inmiddels een icoon geworden. Het is dan ook niet voor niets dat de kast in 2005 meerdere designprijzen won. Open vakken worden in het ontwerp afgewisseld met vakken die afgesloten worden middels een deur. De compartimenten zijn vervaardigd uit 6 millimeter dikke MDF-platen van gemiddelde dichtheid, voorzien van een witte matte lak. De achterzijde is eveneens vervaardigd uit MDF en heeft een dikte van 10 millimeter. De kast is verder 81.6 centimeter breed, 217 centimeter hoog en 35 centimeter diep.

De Random Box Boekenkast behoort tot de unieke Random familie van MDF Italia. Binnen deze familie treft u ook de kleurrijke Random Boekenkast 2C en de Random Boekenkast 3C, welke prachtig te combineren zijn met de Random Box.

Let op: de Random Box Boekenkast is net als de Random Opbergkast 10 centimeter dieper dan de Random Boekenkast. Voor de originele Random Boekenkast is daarom een zogenaamd 'opvulelement' uitgebracht. Dit element zorgt ervoor dat - indien u de kasten combineert - ze allen dezelfde diepte hebben. Het opvulelement vindt u op de pagina van de Random Boekenkast.

De Random Box Boekenkast behoort tot de populaire collectie van MDF Italia. Het uit Milaan afkomstige label ontwerpt design vanuit een functionele en minimalistische blik. In samenwerking met Neuland Industriedesign ontwierp MDF Italia een prachtige serie kasten met een eigentijds en tijdloos karakter.

Random Box Boekenkast


✓ Iconisch ontwerp
✓ Materiaal: MDF
✓ Tip: combineer met de Random 2C en 3C
✓ Afmetingen: b. 81.6 x h. 217 x d. 35 cm.
✓ Designer: Neuland Industriedesign

Vragen over de Random Box Boekenkast van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Random Box Boekenkast

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Neuland Industriedesign
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Breedte 81.6 cm.
Hoogte 217 cm.
Diameter 35 cm.

Random Box Boekenkast

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.779

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit