MDF Italia Randomissimo Wandplank

By Neuland Industriedesign

Omschrijving

De MDF Italia Randomissimo Wandplank is het ontwerp van Neuland Industriedesign. De wandplank maakt deel uit van de populaire Random serie en kan hierbinnen gezien worden als de meest minimalistische uitvoering. Het elegante design is naar keuze vervaardigd uit een staalplaat met een witte of grijze poedercoating en is verkrijgbaar als een rechthoekige en vierkante module. De achterzijde van deze modules kan afgewerkt worden in Grey, Black, Blue, Red, Yellow, White en Dove Grey. Module A heeft een breedte van 55 centimeter, een hoogte van 47.8 centimeter en een diepte van 23 centimeter. Module B heeft dezelfde hoogte en diepte maar is 34 centimeter breed. Het staal heeft bij beide modules een dikte van 2.5 millimeter.

Het design kent bij beide vormen geen boven- of onderzijde. Wel kunt u bij de modules kiezen aan welke kant u de vierkante of rechthoekige opening wilt. De Randomissimo Wandkast komt pas écht mooi tot zijn recht wanneer u er meerdere als een patroon aan de wand hangt. Omdat er zoveel mogelijk is, hebben wij het voor u makkelijk gemaakt door een mooie combinatie van Randomissimo’s als een set aan te bieden. Heeft u liever een andere samenstelling? Neem dan contact op met onze klantenservice of vul onderstaand offerteformulier in.

Let op: de Randomissimo’s kunt u zelf aan de muur te bevestigen. Raadpleeg voor meer informatie het PDF-bestand ‘Montage’.

De Randomissimo Wandplank behoort tot de collectie van MDF Italia. Functionaliteit en minimalisme staan voor MDF Italia altijd centraal bij de ontwikkeling van design. In samenwerking met Neuland Industriedesign ontwikkelde het uit Milaan afkomstige label een reeks kasten onder de naam ‘Random’. De kasten herkent u meteen aan de hoogwaardige kwaliteit en de verrassende vakverdeling. Bekijk alle Randoms op onze website!

Randomissimo Wandplank


✓ Creëer een unieke wand!
✓ Afwisselende vierkante en rechthoekige vormen
✓ Materiaal: gepoedercoat staalplaat
✓ Afmetingen: b. 34 / 55 x h. 47.8 x d. 23 cm.
✓ Designer: Neuland Industriedesign

Vragen over de Randomissimo Wandplank van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Randomissimo Wandplank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Neuland Industriedesign
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 23 cm.
Breedte 34 / 55 cm.
Hoogte 47.8 cm.
Bijlagen Montage

Randomissimo Wandplank

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 346

Randomissimo Wandplank

Combinatie

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.730

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit