MDF Italia Sign Filo Stoel

By Piergiorgio Cazzaniga

Omschrijving

De MDF Italia Sign Filo Stoel is het unieke ontwerp van Piergiorgio Cazzaniga en de tegenhanger van de klassieke Sign Matt Stoel. Want waar de klassieke Sign gekenmerkt wordt door mat polyethyleen, valt de Sign Filo juist op door het gebruik van glanzend chroom. Het uitzonderlijke design dankt zijn naam aan de toepassing van 45 meter ‘draad’ van aluminium, wat in het Italiaans ‘filo’ betekent. Het design is als een juweel; alle afzonderlijke componenten van het staaldraad worden volledig met de hand geassembleerd.

De toepassing van dit harde materiaal vormt bovendien een spannend contrast met het zachte silhouet van de stoel. Een vorm die alleen kan bestaan door geweldig vakmanschap, gecombineerd met de beste productieprocessen. Het design is verkrijgbaar in 3 stijlvolle afwerkingen welke het idee van een kostbaar sieraad versterken. Zo kunt u kiezen voor een stoel in Black Chrome, Gold Chrome en Pink Gold Chrome. Iedere afwerking onderstreept de zorg die aan elk element van de stoel gewijd is. Het design heeft een breedte van 50 centimeter, een diepte van 55 centimeter en een hoogte van 77.5 centimeter. De zithoogte bedraagt 49 centimeter. Het elegante design kan op aanvraag voorzien worden van een bijpassend kussen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel!

De Sign Filo Stoel behoort tot de collectie van MDF Italia. Functionaliteit en minimalisme staan bij MDF Italia centraal. Vanuit deze waarden ontwierp het Italiaanse label in samenwerking met Piergiorgio Cazzaniga de Sign Filo Stoel. Cazzaniga’s designs zijn net zo uitgesproken als zijn eigen voorkomen en maken altijd een duidelijk statement.

MDF Italia Sign Filo Stoel


✓ Gemaakt van 45 meter staaldraad
✓ Als een kostbaar sieraad
✓ Verkrijgbaar in 3 stijlvolle afwerkingen
✓ Gemaakt in Italië
✓ Te zien in onze winkel!
✓ Designer: Piergiorgio Cazzaniga

Vragen over de Sign Filo Stoel van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Sign Filo Stoel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Piergiorgio Cazzaniga
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 55 cm.
Breedte 50 cm.
Hoogte 77.5 cm.
Zithoogte 49 cm.

Sign Filo Stoel

Black Chrome

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.049

Sign Filo Stoel

Gold Chrome

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.049

Sign Filo Stoel

Pink Gold Chrome

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.049

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit