MDF Italia Tense Curve

By Piergiorgio Cazzaniga & Michele Cazzaniga

Omschrijving

De MDF Italia Tense Curve Tafel is een ontwerp van Piergiorgio Cazzaniga & Michele Cazzaniga De elegante en veelzijdige Tense tafel serie heeft een nieuwe toevoeging. De Tense Curve Tafel heeft een zacht silhouette en mooie gebogen lijnen. De vormgeving zorgt voor een extra gezellige sfeer en nodigt de gasten aan de tafel uit tot lang natafelen. Door het uitvoeren van studies naar de ronde vormentaal kreeg Piergriorgio Cazzaniga inspiratie voor het ontwerpen van nieuwe tafel designs.

De Tense Curve tafel is uitermate geschikt als eettafel in de woonkamer. In de vergaderruimte wordt naast de traditionele rechthoekige tafel ook steeds vaker voor een tafel met ovaalvorm gekozen. Het brengt extra sfeer in de ruimte en zorgt voor een toegankelijke inrichting.

Het diverse materiaalgebruik van de Tense Curve serie biedt voor elke interieurstijl een geschikte optie. De mono-materiaal afwerking in mat wit acrylhars en steen materialen komt goed tot zijn recht in de moderne strakke interieurs, terwijl de naturel eiken variant perfect past bij een extra warme huiselijke sfeer. Voor een meer stoere en industriële look is er de materiaal afwerking in Carbon. Bij deze versie is duidelijk de tekening van het hout zichtbaar. Een effect dat met natuurlijke zuren en etstechniek wordt gerealiseerd.

Tense Curve tafels in grotere afmetingen zijn een stijlvolle toevoeging in vergaderruimtes, ontvangstruimtes en kantines. De tafelpoten van de Tense Curve tafel nemen weinig plek in, waardoor er makkelijk veel stoelen aan de tafel kunnen worden geschoven. Verbindingselementen van het tafelframe zijn zo in het ontwerp geplaatst, dat deze niet zichtbaar zijn. Een interne staal structuur biedt extra versteviging voor tafellengtes boven de 260 cm. De stalen tafelpoten zorgen voor een stevige basis van de tafel. Ondanks deze extra toevoegingen blijft de tafel licht van gewicht.

Er is een ruime keuze in uitvoeringen en afmetingen beschikbaar. De Tense Curve Tafel is verkrijgbaar in 6 verschillende afmetingen in een lengte variërend van 150 centimeter tot 400 centimeter. De breedte varieert van 90 centimeter tot 150 centimeter.

Bent u benieuwd naar een bepaalde afmeting of afwerking? Kom eens langs in een van onze winkels of neem contact op met een van onze interieurspecialisten.

MDF Italia Tense Curve Tafel


✓ Stijlvol ontwerp
✓ Exclusieve uitstraling
✓ Perfect voor thuis en op kantoor
✓ Extra interne versteviging bij lange tafellengtes

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Piergiorgio Cazzaniga & Michele Cazzaniga
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Hoogte 73 cm.

Tense Curve

Naturel Eiken - 200 x 90 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.486

Tense Curve

Naturel Eiken - 150 x 150 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 6.602

Tense Curve

Naturel Eiken - 260 x 100 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 6.859

Tense Curve

Naturel Eiken - 300 x 120 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 8.235

Tense Curve

Naturel Eiken - 360 x 140 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 11.601

Tense Curve

Naturel Eiken - 400 x 150 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 13.884

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit