Vitra Meda Chair Bureaustoel

By Alberto Meda

Omschrijving

De Vitra Meda Chair Bureaustoel is een ontwerp van Alberto Meda. De Meda Chair wordt gekarakteriseerd door het waanzinnige comfort, de dynamische technologie en het tevens elegante ontwerp. Dé ideale combinatie voor dé ideale bureaustoel. Voor een zo optimaal mogelijk comfort is de stoel voorzien van een kantelbare rugleuning waarvan de weerstand individueel aan te passen is. Bovendien is de rugleuning in iedere stand te vergrendelen waardoor er voor iedereen de perfect ergonomische houding te vinden is. Het vijfsteronderstel van de stoel wordt vervaardigd uit gepolijst spuitgietaluminium. Het onderstel wordt standaard uitgerust met zachte wielen, geschikt voor harde vloeren. Op aanvraag kan de stoel ook voorzien worden van harde wielen, geschikt voor zachte vloeren.

De Meda stoel wordt bedekt met polyurethaanschuim voor een hoogwaardig comfort en vervolmaakt met een stoffen of lederen bekleding. Wat betreft de bekleding kunt u kiezen uit diverse stof- en ledercategorieën in talloze mooie uitvoeringen. De rugleuning van de stoel wordt vervaardigd uit Netstof, tenzij u voor een geheel lederen uitvoering kiest. In dit geval wordt de rugleuning met het door u uitgekozen leder bekleed en wordt de achterzijde van de rugleuning en de onderkant van de zitting altijd uitgevoerd in zwarte stof.

Daarnaast heeft u de keuze voor een uitvoering met of zonder armleuningen. Indien u kiest voor een stoel met armleuningen kunt u kiezen uit 3D-armleuningen, ringarmleuninigen van gepolijst persgietaluminium of armleuningen die in hoogte te verstellen zijn. Allen worden voorzien van lederen armleggers. De stoel is 51.5 centimeter breed (exclusief armleuningen) en heeft een diepte van 68.5 centimeter. De bureaustoel is in hoogte te verstellen met een minimale hoogte van 98.5 centimeter en een maximale hoogte van 111 centimeter. De zithoogte varieert daarbij van minimaal 39 centimeter tot maximaal 51 centimeter. De diameter van het onderstel bedraagt 75.8 centimeter.

De Meda Chair Bureaustoel maakt deel uit van de zeer uitgebreide collectie van Vitra en is oorspronkelijk ontworpen door de Italiaanse designer Alberto Meda. Meda kent een bijzonder veelzijdige carrière. Van oorsprong is hij werktuigbouwkundige maar gedurende zijn carrière heeft hij zich voornamelijk opgehouden in de wereld van design. Zowel als technisch directeur van één van 's werelds grootste designmerken en universitair docent als freelance-designer voor verscheidene merken. In 1994 kwam de samenwerking met designlabel Vitra tot stand. De collectie kantoordesign die hieruit voortkwam heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van Vitra's beroemde Office Collection.

Vitra Meda Chair Bureaustoel


✓ Diverse uitvoeringsmogelijkheden
✓ Tevens verkrijgbaar in twee andere modellen
✓ In hoogte verstelbaar
✓ Draaibaar
✓ Afmeting: Ø 75.8 x h. 98.5 - 111 cm.
✓ Design: Alberto Meda

Vragen over de Meda Chair Bureaustoel van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Meda Chair Bureaustoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Alberto Meda
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Hoogte 98.5 - 111 cm.
Diameter 75.8 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd, Hoogte verstelbaar, Met arm, Met wieltjes
Zithoogte 39 - 51 cm.
Bijlagen Productinformatie

Meda Chair - Met Arm

Nova Nero - Netstof

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.202

Meda Chair - Verstelbare Arm

Nova Nero - Netstof

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.350

Meda Chair - Ringarm

Nova Nero - Netstof

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.361

Meda Chair - Met Arm

Leder Nero

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.989

Meda Chair - Ringarm

Leder Snow

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.137
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit