Menu Androgyne Salontafel

By Danielle Siggerud

Omschrijving

De Menu Androgyne Salontafel is een ontwerp van Danielle Siggerud. De Androgyne salontafel zet het eenvoudige silhouet van de Androgyne collectie voort met de introductie van natuurlijke materialen. De essentie van de Androgyne serie van Menu is zijn dualiteit; elegant maar krachtig. Deze mix van mannelijk en vrouwelijk – ware androgynie – is wat de tafels binnen deze serie hun namen geven. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk de tafel niet alleen als salontafel te gebruiken, deze is namelijk ook zeer geschikt voor het plaatsen van mooie statement-decoraties of bijzettafel in de hal.

Dit design is gemaakt van Kunis Breccia steen, kenmerkend voor zijn karakteristieke aderen en mineralen in warme tinten. Het Kunis Breccia steen wordt met de hand gepolijst voor een zacht oppervlak. De salontafel heeft een breedte van 120 centimeter, een hoogte van 37,8 centimeter en een diepte van 45 centimeter.

Menu Androgyne Salontafel


✓ Krachtig & elegant
✓ Kunis Breccia steen
✓ Afmeting: b. 120 x h. 37,8 x d. 45 cm.

Vragen over de Androgyne Salontafel van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Androgyne Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Designer Danielle Siggerud
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 45 cm.
Hoogte 37,8 cm.
Breedte 120 cm.

Androgyne Salontafel

Kunis Breccia Steen

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 2.581

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit