Menu Balance Kaarsenhouder

By Frederik Werner

Omschrijving

De Menu Design Balance Kaarsenhouder is een ontwerp van Frederik Werner. Het onwerp is een moderne interpretatie van de traditionele kaarsenhouder die eeuwen terug gebruikt werd om een donker pad te verlichten. Frederik Werner heeft deze traditionele kaarsenhouder onderworpen aan hedendaagse invloeden en teruggebracht naar zijn essentie. Het resultaat is een opvallende kandelaar met een minimalistisch en modern karakter. Enkel twee aaneengeschakelde primaire vormen, waaronder een cirkel en cilinder waren nodig om een traditioneel object nieuw leven in te blazen.

Het ontwerp is vervaardigd uit brons verguld massief messing waarvan de oppervlaktes gepolijst zijn. Dit materiaal in combinatie met de sculpturale vormgeving zorgt voor een prachtig balans tussen eigentijds en ‘antiek’. Het ontwerp heeft een hoogte van 8.2 centimeter, een breedte van 4.7 centimeter en een diepte van 10 centimeter. Gebruik om de kaarsenhouder schoon te maken een droge doek en vermijd het gebruik van water en schoonmaakmiddelen.

De Balance Kaarsenhouder behoort tot de veelzijdige collectie van Menu Design. Menu is een jong Deens designlabel met een betekenisvolle filosofie: de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken. De collectie, bestaande uit design meubilair en woonaccessoires doet dit zeker. De Balance Kaarsenhouder is door Menu Design ontworpen in samenwerking met Frederik Werner, senior designer bij Norm Architects. Onder deze naam ontwierp hij onder andere de populaire Bottle Grinder.

Balance Kaarsenhouder


✓ Traditionele kaarsenhouder in een nieuw jasje!
✓ Balans tussen eigentijds en antiek
✓ Materiaal: (gepolijst) messing
✓ Afmeting: h. 8.2 x b. 4.7 x d. 10 centimeter
✓ Designer: Frederik Werner

Vragen over de Balance Kaarsenhouder van Menu Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Design Balance Kaarsenhouder.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5709262000388
Productnr. 4728859
Materiaal Metaal
Designer Frederik Werner
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 10 cm.
Hoogte 8.2 cm.
Breedte 4.7 cm.

Balance Kaarsenhouder

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 89

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit