Menu Darkly Spiegel

By Nick Ross

Omschrijving

De Menu Darkly Spiegel is een ontwerp van Nick Ross. De vorm van deze spiegel is geïnspireerd op de geschiedenis van de spiegel en de mens. Ross is daarvoor teruggegaan naar het moment waarop de mens enig belang begon te hechten aan het kunnen zien van zichzelf. Anders dan dieren, die zichzelf niet kunnen herkennen in hun reflectie. Ook al is het niet bewezen, volgens sommigen historici bestonden de eerste spiegels uit keramische schalen met water. Volgens de ontwerper maakt dat de spiegel alleen maar interessanter en mysterieuzer. De spiegel is dan ook vormgegeven als een schaal en is afgewerkt in geborsteld messing. Hij komt mooi tot uiting in de badkamer, maar staat ook goed in de hal of woonkamer. Small heeft een diameter van 20 centimeter en is 6.2 centimeter diep. Tot slot heeft Large een diameter van 60 centimeter met een diepte van 18.6 centimeter.

De Menu Darkly Spiegel is één van de vele artikelen uit het diverse assortiment van het Deense designlabel en is ontworpen door Nick Ross. De van oorsprong Schotse Nick Ross studeerde in 2013 af aan de Konstfack Universiteit in Stockholm en heeft daar sinds 2014 zijn eigen studio. In zijn werk focust hij zich op geschiedenis en verhalen door te kijken naar hoe we de wereld om ons heen waarnemen. Door de geschiedenis te begrijpen, kunnen we meer karakter toevoegen aan het heden, aldus Ross.

Menu Darkly Spiegel


✓ Strak, elegant design
✓ In geborsteld messing
✓ Materiaal: glas, messing
✓ Afmeting: Ø20 / Ø60 cm.
✓ Design: Nick Ross

Vragen over de Darkly Spiegel van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Darkly Spiegel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Nick Ross
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 6.2 / 12.4 / 18.6 cm.
Diameter 20 / 40 / 60 cm.
Bijlagen Productinformatie

Darkly - Messing

Small

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 270

Darkly - Messing

Large

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 950
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit