Menu Eave Modular Poef

By Norm Architects

Omschrijving

De Menu Eave Modular Poef is een ontwerp van Norm Architects en is een onderdeel van de Eave Modular bank. Tijdens het ontwerpproces van de Eave bank is architectuur als vertrekpunt genomen, de vorm van de bank is daarom deels geïnspireerd op een dakrand. Deze ‘dakrand’ wordt in het design vertegenwoordigd door een gebogen rugleuning, die een subtiele bolling heeft die iets boven het zitgedeelte eindigt. Stijl en comfort komen hierdoor prachtig samen en moedigen aan om heerlijk te ontspannen.

De Eave bank is dynamisch van vorm dankzij de drie losse modules die aan elkaar kunnen worden geschoven en bevestigd. Dit kan met de in- en uitklapbare bevestigingen onder de modules, die u makkelijk uit het zicht kunt klikken wanneer u de modules vrij in de ruimte wilt hebben staan. Het zitelement (b. 75 x h. 70,5 x d. 86 cm.) en het hoekelement (b. 86 x h. 70,5 x d. 86 cm.) zijn tevens verkrijgbaar in een diepte van 96 centimeter, en de poef (b. 86 x h. 40,5 x d. 86 cm.) is ook verkrijgbaar in 75 en 96 centimeter diepte. De zithoogte voor alle uitvoeringen van de modules bedraagt 40,5 centimeter.

De Eave bank is verkrijgbaar in talloze stofferingen in drie prijscategorieën. Vanwege het grote aanbod stofferingen hebben we enkele uitvoeringen in dieptemaat 86 centimeter geselecteerd die u direct online kunt bestellen. Neem contact op met een van onze interieurspecialisten voor de stofferingsmogelijkheden of een andere dieptemaat.

Menu Eave Modular Poef


✓ Geinspireerd op architectuur
✓ Maak uw eigen ontwerp!
✓ Verkrijgbaar met talloze stofferingen
✓ Scandinavisch design
✓ Zithoogte: 40.5 cm.
✓ Designer: Norm Architects

Vragen over de Eave Modular Poef van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Eave Modular Poef.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Norm Architects
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 86 cm.
Breedte 86 cm.
Hoogte 40,5 cm.

Eave Modular Poef 86

Moss 022

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.465

Eave Modular Poef

Savanna 202

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.465

Eave Modular Poef

Safire 012

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 1.595
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit