Menu Eclipse Bureau

By Fred Rigby

Omschrijving

Het Menu Eclipse Bureau is een ontwerp van Fred Rigby. De werken van Rigby worden gekenmerkt door organische vormen, natuurlijke symboliek en aardse materialen. De oorsprong van deze fascinatie ligt in het platteland van het Engelse Dorset, waar de ontwerper tijdens zijn jeugd door diens natuurlijke elementen werd geïnspireerd om dingen te gaan maken. Het ontwerp van dit bureau is gebaseerd op een handgetekende lijn, die zich zowel in een holle als bolle vorm beweegt. Het meubel heeft een onderscheidend silhouet dat een gevoel van drama aan het organisch gevormde ontwerp toevoegt.

Rigby zijn liefde voor aardse materialen komt duidelijk terug in het bureaublad van massief eikenhout, dat net zoals de eveneens massieve platte houten poot onder het blad van een donkere olie is voorzien. Hierdoor zijn de nerven van het hout goed zichtbaar en te voelen, en beschikt het hout over een beschermlaag. Tegenover de platte houten poot bevindt zich een ronde kolomvoet van metaal, waar het andere deel van het asymmetrische blad op rust. In het bureaublad, precies boven de metalen poot, bevindt zich een rond deksel. Wanneer u deze optilt, wordt er een verborgen ruimte in de kolomvoet onthuld. Het is een ideale opbergruimte waarmee u dit bureau mooi opgeruimd houdt.

Menu Eclipse Bureau


✓ Onderscheidend silhouet
✓ Organische en asymmetrische vormen
✓ Aardse materialen
✓ Verborgen opbergmogelijkheden

Vragen over het Eclipse Bureau van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Menu Eclipse Bureau.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
EAN Code 5709262067404
Productnr. 1020889
Materiaal Hout
Designer Fred Rigby
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 80 cm.
Breedte 160 cm.
Hoogte 75 cm.

Eclipse Bureau

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.121
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit