Menu Tailor Bank

By Rui Alves

Omschrijving

De Menu Tailor Bank is een ontwerp van Rui Alves. Rui Alves herinnert zich nog goed dat hij als kind vaak naar de favoriete kleermakerij van zijn opa ging, waar de kleermakers druk in de weer waren en de grijze pakken aan oude houten hangers hingen. Net als deze kleermaker heeft Alves de Tailor Sofa Bank een authentiek gevoel meegegeven. Een bank waarbij niets aan het zicht is onttrokken. Zelfs het houten frame, dat vaak verstopt zit in de bank, is duidelijk zichtbaar aan de achterkant, waar het de ronde vorm van de bank volgt. Het is een uniek, kenmerkend aspect van de bank geworden. Zet de bank dus gerust in het midden van de kamer, want hij is gemaakt om van alle kanten te worden bewonderd. Het massief eikenhouten frame tilt de bank op, wat hem een luchtig uiterlijk geeft. De bank is 180 centimeter breed, 75 centimeter hoog en 71 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 41 centimeter.

De sofa is verkrijgbaar in een groot aanbod stofferingen, daarom hebben we een aantal uitvoeringen geselecteerd die u direct online kunt bestellen. Deze exemplaren beschikken over een frame van naturel eikenhout en een frame van donker gebeitst eikenhout, en zijn uitgevoerd in stoffen van Kvadrat (Maple 222, Hallingdal 65/103) en Nevotex (Dakar 0311). De lichtgrijze Kvadrat stof (Hallingdal 65, 103) bestaat voor 70% uit wol en 30% uit viscose, wat diepte geeft aan de stof. De Hallingdal stoffering beschikt over 100.000 Martindale. De Maple 222 stoffering bestaat voor 81% uit viscose, 15% uit linnen, 4% uit polyester en deze beschikt over 30.000 Martindale. Het taupekleurige leder is afkomstig van Nevotex (Dakar 0311) en is met de grootste zorg geselecteerd. Heeft u een andere stoffering in gedachten voor deze prachtige bank? Neem contact op met een van onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder.

De Tailor Bank is een product van het Deense Menu ontworpen door Rui Alves. Alves komt uit een familie van vakmannen. Zijn vader en opa waren meubelmakers en als sinds jonge leeftijd wordt hij omringd door gereedschap en materialen. In 2001 opende hij zijn eigen designstudio. Hij is geobsedeerd door details en experimenteert met materialen en werkwijzen. De vaardigheden van vakmannen en het respect voor de materialen fascineren hem en hij bezoekt dan ook nog regelmatig de traditionele winkels en werkplaatsen om geïnspireerd te blijven.

Menu Tailor Bank


✓ Prachtige bank met zichtbare houten constructie
✓ Uitgevoerd in twee soorten bekleding
✓ Materiaal: eikenhout, wol, viscose, leer
✓ Afmeting: b. 180 x h. 75 x d. 71 cm.
✓ Design: Rui Alves

Vragen over de Tailor Bank van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Tailor Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Rui Alves
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 71 cm.
Hoogte 75 cm.
Breedte 180 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 41 cm.
Bijlagen Productinformatie

Tailor Bank - Eiken

Maple 222

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 4.758

Tailor Bank - Donker Gebeitst Eiken

Maple 222

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.062

Tailor Bank - Donker Gebeitst Eiken

Hallingdal 65/103

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.568

Tailor Bank- Eiken

Dakar 0311

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 6.186

Tailor Bank - Donker Gebeitst Eiken

Dakar 0311

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 6.581

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit