Menu Tearoom Stoel

By Nick Ross

Omschrijving

De Menu Tearoom Stoel is een ontwerp van Nick Ross. Inspiratie voor het grootse design was de Willow Chair die Charles Rennie Machintosh in 1904 voor de Willow Tearooms in Glasgow ontwierp. Die stoel was haast een sculpturaal kunstobject, waarbij het vooral draaide om de visuele impact en minder om het comfort. Ross zag potentie in de ongewone vormgeving en vertaalde deze naar een hedendaagse variant die juist zeer comfortabel is. Een comfortabel statement!

De volledig gestoffeerde stoel is perfect geschikt voor openbare ruimtes zoals hotels, restaurants en conferentiegebouwen. Ook in huis past de stoel perfect in bijvoorbeeld royale ontspanningsruimtes en eetkamers. U heeft keuze uit een aantal standaard uitvoeringen met bijzondere en warme stofferingen. Neem gerust contact met ons op als u een andere stoffering wenst.

Naast deze ruime stoel is de Tearoom ook als Fauteuil bij MisterDesign verkrijgbaar. Deze heeft eenzelfde zithoogte maar is nog een stuk breder dan deze stoel.

Menu Tearoom Stoel


✓ Meerdere unieke stofferingen
✓ Ruime eetkamerstoel
✓ Geschikt voor openbare ruimtes
✓ Geïnspireerd op de Willow Chair

Vragen over de Tearoom Stoel van Menu?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Tearoom Stoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Nick Ross
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 70 cm.
Hoogte 78 cm.

Tearoom Stoel

Savanna 202

Levertijd: 7 - 9 weken

Normale prijs: € 1.945

Special Price € 1.750,50

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit